Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ambasádorkou projektu Fashion Sparkling Charity Night 2017 sa stala Dominika Navara Cibulková

Dominika Cibulková ozdobou Fashion LIVE! Zobraziť galériu (7)
Dominika Cibulková ozdobou Fashion LIVE! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Historické priestory budovy Slovenskej Filharmónie budú patriť tretiu novembrovú sobotu v poradí piatemu benefičnému galavečeru Fashion Sparkling Charity Night, ktorého celkový výťažok pomôže jednému z najdôveryhodnejších projektov u nás, Bielej pastelke. Aj vďaka generálnemu partnerovi večera - spoločnosti ProCare a.s. - sa táto vízia opäť stane skutočnosťou Na prestížnej udalosti sa každoročne stretáva odborná medicínska elita, kultúrni, spoločenskí aktéri, ambasádori a biznismeni. Výnimočnosť večera zvýrazní fashion show španielskej módnej značky Pronovias.

Historické priestory budovy Slovenskej filharmónie ožijú dňa 18.11.2017  výnimočnou udalosťou spoločenského významu -   Fashion Sparkling Charity Night 2017, ktorej hostiteľmi  sú FashionTV czech&slovak a spoločnosť ProCare a.s., ako generálny partner galavečera.

Pod záštitou riaditeľky Fashion TV a organizátorky večera Gabrielou Drobovou sa po piatykrát uskutoční filantropický večer, ktorého súčasťou bude opäť móda. Práve cez ňu sa rozhodli organizátori každoročne pomáhať niektorému z dobročinných projektov na Slovensku.

Pozvanie  tentokrát prijala jedna z najluxusnejších španielskych módnych značiek, ktorá má viac ako päťdesiatročnú tradíciu Pronovias. V svadobnej róbe z dielne tohto módneho domu sa vydávala aj ambasádorka Fashion Sparkling Charity Night 2017 a naša najúspešnejšia tenistka Dominika Cibulková. „Veľmi sa teším na tento výnimočný večer a je pre mňa obrovská česť byť ambasádorkou Fashion Sparkling Charity Night 2017. Tento krásny projekt s charitatívnou myšlienkou spája dve veci − fashion a charitu. Milujem módu a ak môžem pomôcť iným, rada to urobím,“ neskrývala nadšenie známa tenistka. V Bratislave sa predstaví 20 večerných šiat z kolekcie večerných šiat Pronovias pre rok 2018.

Ambasádorkou projektu Fashion Sparkling
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Eventu sa každoročne  zúčastňujú aj hviezdy našej fashion scény, topmodelky a módni návrhári. Týmto chcú odovzdať jasné posolstvo, že móda chce a môže pomáhať.  

Prítomní hostia sa môžu tešiť na atraktívny program, ktorý je vytváraný exkluzívne len pre tento večer. Po Leošovi Marešovi a Liborovi Boučkovi sa organizátori rozhodli pre jubilejný piaty ročník osloviť na moderovanie večera netradičnú moderátorskú dvojicu - tvár FashionTV czech&slovak Jasminu Alagič a herca Juraja Baču.

Fashion Sparkling Charity Night sa rozhodla integrovať zdanlivo nespojiteľné. Má ambíciu nadchnúť, inšpirovať ľudí a pomáhať. Pomáhať, tam kde je to potrebné  je prirodzená súčasť našich životov,“ dodáva Gabriela Drobová.

Vďaka štedrým darcom, hosťom a partnerom vygenerovala Fashion Sparkling Charity Night  od roku 2013  sumu takmer 170 000 EUR, ktoré výrazne pomohli filantropickým projektom

Biela pastelka je verejná zbierka na podporu ľudí so zrakovým postihnutím organizovaná Úniou nevidiacich a slabozrakých Slovenska od roku 2002. Jej hlavnými cieľmi sú získanie finančných prostriedkov na podporu aktivít, ktoré nevidiacim a slabozrakým ľuďom pomáhajú začleniť sa do normálneho života. Takisto špeciálne rehabilitačné programy zamerané na výcvik samostatnej chôdze s bielou palicou, starostlivosti o domácnosť, čítanie Braillovho písma, kurzy práce s informačno-komunikačnými technológiami na ôsmych krajských strediskách a šesťdesiatich poradenských miestach formou ambulantnej služby alebo formou terénnej práce v domácom prostredí klienta, ktoré sa poskytujú klientom bezplatne, sprístupňovanie informácií nevidiacim a slabozrakým ľuďom, rozvoj činností podporujúcich ich sebadôveru a samostatnosť v súkromnom i spoločenskom živote.

Viac o téme: Dominika CibulkováDominika Navara CibulkováFashion Sparkling Charity Night 2017
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu