Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tak toto naozaj prepískli: Takto si z Evelyn v Markíze vystrelili kvôli jej váhe!

Evelyn Kramerová a Lukáš Hojdan Zobraziť galériu (7)
Evelyn Kramerová a Lukáš Hojdan (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Fúha, poriadne jej naložili. Tento týždeň sa na televízne obrazovky po dlhšej prestávke opäť vrátila relácia Kredenc. Tá je charakteristická tým, že jej protagonisti si v nej pravidelne strieľajú z rôznych známych osobností a parodujú populárne šou. Výnimkou nie je ani tanečná súťaž Let's Dance a jej účinkujúci, z ktorých si to najviac odniesla komička Evelyn Kramerová (27).

Milosť v paródii Let’s Kredenc nedostali ani porotcovia, moderátori či herec Vlado Kobielsky. Evelyn to však schytala na plnej čiare. Do miláčika divákov sa totiž obuli kvôli jej váhe, ktorá sa niekoľkokrát pretriasala už v samotnej súťaži. Hoci to vyzerá tak, že usmievavá blondínka si z podobných poznámok ťažkú hlavu nerobí a znáša ich s noblesou, v Kredenci to už zrejme trochu prepískli.

Komičku tam stvárnila Petra Polnišová a pomenovali ju Krémeša Eventúrna. Celá paródia Let’s Dance bola naozaj vydarená, kým na rad neprišiel jej tanec s partnerom Lukášom Hojdanom. V momente, keď malo prísť k dvíhačke, sa tanečník na blondínku vystrašene pozrel a keď skočila, ozvalo sa hlasné chrupnutie lámania kostí a obraz vystrašených porotcov. O pár sekúnd už bol na televízii záber, ako profík leží nevládne na zemi, kým „Evelyn” na ňom sedela a spokojne sa fotila.

Kredencová Evelyn počas dvíhačky zlomila Lukášovi Hojdanovi kosti.
Zobraziť galériu (7)
Kredencová Evelyn počas dvíhačky zlomila Lukášovi Hojdanovi kosti.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Narážky na jej postavu si tvorcovia neodpustili ani v hodnotení. „Mne sa páči aj vo verzii xxl, v ktorej sa momentálne nachádza,“ ohodnotil „výkon“ Štefan Martinovič alias Petr Horáček. Pridala sa k nemu aj sparodovaná Zuzana Fialová, ktorej vložili do úst naozaj nemiestny komentár. „Toto bola jedna veľká, hnusná, obézna emócia. A to je to, čo si nenechaj nikdy zobrať,“ povedala kredencovej Evelyn. Nuž, niekedy by sa zrejme v šou naozaj mohli zamyslieť nad tým, kde je hranica medzi humorom a urážkami...

Porota bola počas Evelyninho skoku totálne vydesená.
Zobraziť galériu (7)
Porota bola počas Evelyninho skoku totálne vydesená.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: EvelynLet's danceKredencEva KramerováLukáš Hojdan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu