Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Beňovej posledná bodka za rozvodom s Flašíkom? Fedora úplne vymazala zo svojho života!

Z Moniky Flašíkovej-Beňovej je opäť už len Monika Beňová. Zobraziť galériu (6)
Z Moniky Flašíkovej-Beňovej je opäť už len Monika Beňová. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Koncom minulého roka sa na verejnosť dostala správa o rozchode europoslankyne Moniky Flašíkovej-Beňovej (49) a reklamného mága Fedora Flašíka (59). Začiatkom apríla k ukončeniu manželstva prišlo aj oficiálne. Na sociálnej sieti Facebook však politička aj naďalej vystupovala pod priezviskom svojho exmanžela. No tomu je po novom koniec... Fedora v týchto dňoch už úplne vymazala zo svojho života!

Monika Flašíková-Beňová a Fedor Flašík boli manželmi dlhých 10 rokov. Koncom minulého roka sa však rozhodli svoj vzťah ukončiť. „Prestali sme sa ľúbiť, tak sme sa dohodli, že to ešte vyskúšame každý sám v tom živote, pokúsime sa zostať priateľmi a myslím si, že život ide ďalej,“ prezradila pre Topky.sk v tom čase politička. 


Po rokoch podozrení: ROZVOD u Flašíkovcov!


K oficiálnemu ukončeniu ich manželstva došlo až o 5 mesiacov neskôr. No aj po tom europoslankyňa naďalej používala exmanželovo priezvisko a na sociálnej sieti Facebook vystupovala pod menom Monika Flašíková-Beňová. Aktuálne sa však zdá, že brunetka dala za rozvodom poslednú bodku... 

V pondelok na obed si totiž svoj oficiálny profil premenovala a priezvisko Flašíková z jej názvu definitívne vymazala. Po novom tak vystupuje už len ako „Beňová“. Zaujímalo nás preto, či známa Slovenka svoje meno upravila len na sociálnej sieti alebo ide aj o oficiálnu úradnú zmenu. 

„Ja som vo februári dala žiadosť o rozvod, v apríli nás rozviedli, tak mi to príde také logické, keď nemáme spoločné deti, tak nie je dôvod, aby som si ponechávala meno bývalého manžela. Keby sme mali spoločné deti, je to iné, ale v takomto prípade...“ vysvetlila nám Beňová.

„Fedor má prvú manželku, ktorá sa volá Flašíková, má dve dcéry, ktoré sa volajú Flašíková, možno sa ožení ešte raz, tak podľa mňa je logické, že ja som si to meno nenechala,“ povedala nám europoslankyňa, ktorej meno úrady zmenili už pred pár mesiacmi. „Ja som si to meno zmenila už v lete, ale na Facebooku je to ešte komplikovanejšie. My sme o to požiadali, keď som mala oficiálny doklad o tom, ale oni to tak dlhšie spracúvajú nejako,“ dodala známa Slovenka. 

Beňovej posledná bodka za
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook M.B.)

Viac o téme: Monika BeňováFedor Flašík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu