Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Rehákovej boj s rakovinou: Prehovorila o najťažších chvíľach v živote!

Monika Reháková Zobraziť galériu (11)
Monika Reháková

BRATISLAVA - Slová, po ktorých mrazí! Manželka podnikateľa Juraja Reháka (39) a nevesta podnikateľky Márie Rehákovej (65) Monika (35) si prežila naozaj ťažké chvíle. Pred dvomi rokmi brunetka totiž bojovala so zákernou rakovinou. Ťažká choroba a náročná liečba zmenili aj jej vzhľad. Dnes je po boji s rakovinou opäť na nepoznanie a vyzerá fantasticky. Pre topky otvorene prehovorila o tom, ako toto náročné životné obdobie zvládala.

Monika Reháková je manželka podnikateľa Juraja Reháka a nevesta známeho veľkopodnikateľa Ladislava Reháka a jeho manželky Márie. Do povedomia verejnosti sa dostala aj vďaka módnym dňom, ktoré spoluorganizuje. Na tejto udalosti zvyčajne sedela po boku svojej svokry, ktorej s akciou pomáhala ako členka poroty. Pred dvoma rokmi sa však zo spoločnosti vytratila a iba málokto tušil, že je za tým vážna choroba – rakovina lymfatických uzlín, o čom vás topky pred rokom informovali.

V týchto dňoch sme ju však stretli v spoločnosti a bola úplne zmenená. Krátke vlasy i pochudnutá tvár zmizli a Monika vyzerala jednoducho fantasticky, doslova žiarila. Hoci má za sebou ťažké životné obdobie, ani na okamih sa nevzdala a so zákernou chorobou bojovala, čo nám prezradila v otvorenom rozhovore. Okrem iného brunetka priznala, ako toto náročné  životné obdobie zvládala, čo ju držalo nad vodou, čo v živote musela radikálne zmeniť i to, ako zvládala stratu vlasov. Viac sa dozviete z videa. Aktuálnu Monikinu fotografiu nájdete v našej GALÉRII»

Monika Reháková - rohovor

Viac o téme: Monika Reháková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu