Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ďurianovej chybička, provokatívna jojkárka... Fúha, táto ukázala aj to, čo nemala!

Marianna Ďurianová, Soňa Skoncová a Katarína Manová Zobraziť galériu (41)
Marianna Ďurianová, Soňa Skoncová a Katarína Manová (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Módne dni dávajú šancu nielen modelkám, ale aj známym tváram, ktoré sa môžu vžiť do ich kože. Mnohé sa predviedli aj v utorok večer. Zažiarila napríklad jojkárka Soňa Skoncová (31), ktorá v priesvitnom modeli vyzerala poriadne provokatívne. Odhalila sa však aj Miss Intercontinental 2006 Katarína Manová (31), ktorá rok po pôrode ukázala bezchybnú figúru, ale aj to, čo malo zostať skryté. Marianna Ďurianová (40) sa zas presvedčila, že chodiť po móle naozaj nie je len tak...

V utorok si na módnych dňoch v hlavnom meste mnohí milovníci módy prišli na svoje. Ako to už býva zvykom, zaujali nielen modely, ale aj známe tváre, ktoré ich predvádzali. 

Medzi inými sa na móle objavila aj bývalá markizácka hviezda Marianna Ďurianová, ktorá si predvádzanie evidentne užívala. No nevyhla sa drobnému zaváhaniu. Pristúpila si totiž šaty. Všetko však zvládla ako profesionálka a drobnú chybičku ustála bez väčších problémov. 

Ostatné dámy zaujali skôr sexi šatami, ktoré predviedli. Jojkárka Soňa Skoncová vyzerala v priesvitnom modeli nebezpečne zvodne a dráždivo. Zároveň však aj romanticky a nežne. A toto skĺbiť sa podarí naozaj málokomu. 

O čosi viac sa odhalila sestra známej lekárky Aleny Pallovej. Katka Manová sa totiž po móle prešla v kúsku s poriadne roztvorenou sukňou, vďaka čomu odhalila perfektne tvarované nohy, ale aj svoju bielizeň. „Stalo sa, bolo vidieť, čo nemalo. Mrzí ma to, ale aj horšie veci sa dejú,” okomentovala vykúkajúce nohavičky na svojom instagramovom účte mamina ročného synčeka. 

Fotografie z móla nájdete v našej GALÉRII»

Galéria: Ďurianovej chybička, provokatívna jojkárka a... Fúha, táto ukázala aj to, čo nemala!

Viac o téme: Soňa SkoncováMarianna ĎurianováKatarína ManováLujza Straková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu