Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vážna choroba v milionárskej rodine: Rehákovej boj s rakovinou!

Monika Reháková Zobraziť galériu (7)
Monika Reháková

BRATISLAVA – Krutá rana osudu! Manželka biznismena Juraja Reháka (38) a nevesta podnikateľky Márie Rehákovej (64) Monika (34) sa v uplynulom roku v spoločnosti veľmi neukazovala. Dovtedy aktívna brunetka, ktorá pomáhala svokre s organizáciou populárnych Bratislavských módnych dní, sa utiahla do úzadia. Podľa našich informácií totiž bojovala so zákernou chorobou – rakovinou.

Nešťastie nechodí po horách, ale po ľuďoch a nevyhýba sa ani tým solventnejším. O tom by vedela rozprávať aj členka známej milionárskej rodiny Rehákovcov – Monika, ktorá je nevestou známeho veľkopodnikateľa Ladislava Reháka a jeho manželky Márie. Tá sa do povedomia verejnosti dostala aj vďaka populárnym Bratislavským módnym dňom. Na tejto udalosti zvyčajne nechýbala ani Monika, ktorá ako zástupkyňa reklamnej agentúry a členka poroty svojej svokre pomáhala s organizovaním.

Minulý rok sa však na prehliadkach neukázala. Časom sa začalo v kuloároch šoubiznisu pošepkávať, že charizmatická brunetka je vážne chorá. Podľa našich informácií bojovala so zákernou chorobou - rakovinou.

V pondelok doobeda sa však už objavila na tlačovke k pripravovaným dňom módy, ktoré začínajú v Bratislave už dnes večer. Na prvý pohľad bolo vidieť, že je v tvári pochudnutá a zmenená – namiesto bohatých vĺn má napríklad krátke vlasy. No napriek tomu ju choroba nepoložila na kolená.

Na ťažké chvíle sme sa spýtali priamo samotnej Moniky. „Áno, liečila som sa celý rok, bola to vážna choroba, ale našťastie už to skončilo,“ priznala nám napriek víťazstvu nad touto pliagou s pokorou v hlase Reháková, pre ktorú je to stále citlivá téma. „Bola to rakovina lymfatických uzlín,“ netajila brunetka. Našťastie, liečbu má už úspešne za sebou. „Už je to za mnou, už budem chodiť iba na kontroly,“ dodala na záver Monika, ktorá vyše roka prežívala naozaj náročné obdobie. 

Viac o téme: Monika Reháková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu