Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Markizáčka Šóošová pred 12 rokmi na nepoznanie: Takto dozrela do krásy!

Lenka Šoóšová 
Zobraziť galériu (10)
Lenka Šoóšová

BRATISLAVA - Je z nej doslova iná žena! Moderátorka markizáckeho Telerána Lenka Šóošová (40), ktorá sa v polovici septembra minulého roka stala dvojnásobnou mamou, patrí už dlhé roky k moderátorským stáliciam v Záhorskej Bystrici. Za roky moderovania aj ona dozrela do krásy, čoho dôkazom sú staré zábery markizáckej Smotánky, kde je brunetka takmer na nepoznanie. Veď pozrite sami!

Čím staršia, tým krajšia! V uplynulú sobotu markizácka Smotánka zverejnila  zábery zo svojich archívov z roku 2005, kde sa mihlo mnoho známych tvárí. Medzi nimi bola aj moderátorka Lenka Šóošová. Mnohí diváci pri pohľade na ňu ostali určite zaskočení. Na záberoch bola na nepoznanie a treba priznať, že za posledných 12 rokov sa veru poriadne zmenila.

Hoci Lenka dnes patrí k stálym tváram v Záhorskej Bystrici, v televízii začínala skôr, ako ju začali ľudia vnímať na televíznych obrazovkách. Robila totiž v zákulisí ako vizážistka. Neskôr však vyhrala konkurz na rosničku.

Pri tomto programe ale dlho neostala a nakoniec zakotvila v rannej šou Teleráno, kde pracuje dodnes a treba povedať, že za tie roky dozrela do krásy. Pri pohľade na jej staré zábery, kde má oveľa kratšie vlasy, by ju zrejme spoznal iba málokto. A dnes jej znej doslova iná žena! Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Lenka ŠóošováTeleráno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu