Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Krásna Slovenka bola ľuďom na smiech, dnes hviezdi v Hollywoode!

Katrina Grey Zobraziť galériu (5)
Katrina Grey

BRATISLAVA - Toto tušil iba málokto! U nás neznáma Slovenka Katrina Grey (26), ktorá sa narodila v Ilave, už niekoľko rokov žne úspech za veľkou mlákou. Hoci sa jej blízki sa zo začiatku z jej plánov smiali, dnes sa môže pochváliť svojimi úspechmi. Zahrala si totiž po boku niekoľkých svetových hviezd.

Zažiarila! Mladá herečka Katrina Grey má na svojom konte už viacero významných úspechov. Keďže väčšinu času žije za hranicami Slovenska, doteraz u nás vedel iba málokto, že táto mladá žena si zahrala už po boku niekoľkých známych hereckých hviezd.

„Ja som sa herectvu venovala od malička. Na strednej škole som študovala ako zahraničný študent v Mexiku na Colegio de chihuahua muzikál. K filmu som sa dostala asi 5 rokov dozadu a hneď som vedela, že som sa našla v tomto svete. Baví ma stvárňovať rôzne postavy a byť hocikým. Nie je to pre mňa práca, je to pre mňa cesta,“ prezradila pre topky mladá herečka, ktorá si zahrala v niekoľkých úspešných filmoch.

„Top ponuka pre mňa bola asi film Brice 3, kde som hrala priateľku Jeana Dujardina, ktorý vyhral Oskara za film The Artist, a mali sme bozkávaciu scénu,“ prezrádza s úsmevom herečka, ktorá vo filme hovorí po francúzky.  

„Druhá taká top ponuka bol film Živý terč 2 (Hard Target 2), kde som si zahrala po boku Scotta Adkinsa, taktiež po boku Roberta Kneppera, známeho zo seriálu Prison Break. Tam som hrala kamarátku Scotta. Momentálne zatiaľ asi najúspešnejším filmom je film Ghost House, ktorý je v Ázii v kinách na prvých priečkach,“ priznáva Katrina, ktorá nám prezradila, že s hercami sa má možnosť sa aj počas nakrúcania porozprávať.

Slovenská herečka  po boku známeho herca  Scotta Adkinsona.
Zobraziť galériu (5)
Slovenská herečka po boku známeho herca Scotta Adkinsona.

„Samozrejme so všetkými hercami sme sa bavili počas natáčania. Stretla som aj Jean Claude Van Damma, nakoľko som v jeho pokračovaní Živého terča. Tiež som stretla Jasona Clarka z Terminátor Genisys či Everestu, a Blake Lively z Gossip Girl vo filme All I see is you, ktorý prichádza teraz do kín od októbra,“ prezradila brunetka, ktorá je aj tvárou mnohých známych reklám.

Hoci si rodina a jej kamaráti spočiatku z nej robili srandu kvôli jej hereckým ambíciám, dnes sú na ňu patrične hrdí. „Moja rodina a kamaráti ma podporujú, za čo som veľmi vďačná. Spočiatku boli takí, že sa smiali. Srandu si robili ale len v dobrom,“ netají umelkyňa, ktorá je už aj šťastne zadaná. „Priateľa mám, volá sa Randy Kalsi a venuje sa hudobnej produkcii. Nie je Slovák, je to Angličan s indickými koreňmi a stretli sme sa cez kastingy v Thajsku,“ dodala na záver Katrina Grey, na ktorú môžu byť  Slováci patrične hrdí.

Katrina Grey s priateľom Randym Kalsim.
Zobraziť galériu (5)
Katrina Grey s priateľom Randym Kalsim.

Viac o téme: Katrina Grey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu