Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najhoršia fotka Ewy Farnej: Obrovský zadok a to stehno... Fuuu!

Na fanúšikovskej stránke Ewy Farnej sa objavila nie práve najlichotivejšia fotka. Zobraziť galériu (6)
Na fanúšikovskej stránke Ewy Farnej sa objavila nie práve najlichotivejšia fotka. (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Česká speváčka Ewa Farna (24) bola v posledných rokoch známa svojimi oblejšími krivkami. Aktuálne však opäť ohuruje verejnosť tip-top postavičkou. Podarilo sa jej schudnúť niekoľko kíl a dostať sa späť do formy. O to viac ju zrejme zamrzela fotka, ktorá sa v týchto dňoch objavila na jej fanúšikovskej stránke. Má na nej totiž obrovský zadok a to stehno... Ehm, no skrátka - toto je bezpochýb jej najhoršia fotka!

Ewa Farna patrí k tým známym ženám, ktoré si z kíl navyše nikdy ťažkú hlavu nerobili. Na každé deko na svojom tele bola hrdá a presne tak ich aj nosila. Nebolo preto ničím výnimočným, keď sa na verejnosti objavila v minisukni, či obtiahnutých šatách, ktoré príliš nelichotili jej oblým krivkám. 

Aktuálne však brunetka opäť ohuruje na verejnosti štíhlou postavičkou. Podarilo sa jej totiž schudnúť niekoľko kíl a je späť vo svojej najlepšej forme. O to viac ju zrejme musela zamrzieť snímka, ktorá sa pred pár dňami objavila na jej fanúšikovskej stránke. 

Je totiž ešte z jej „plnšieho“ obdobia a ide o tak nešťastnú momentku, že na nej speváčka pôsobí, akoby mala poriadne veľký zadok. Navyše jej z rozparku na šatách trčí noha, ktorej stehno tiež nevyzerá byť v najlepšej kondícii... No uzavrime to tak, že táto snímka skrátka patrí k tým menej vydareným!

Ewa Farná z tejto fotky zrejme nadšená veľmi nie je. Pôsobí totiž na nej, akoby mala obrovský zadok a noha tiež vyzerá hrubšie, ako zrejme v skutočnosti je.
Zobraziť galériu (6)
Ewa Farná z tejto fotky zrejme nadšená veľmi nie je. Pôsobí totiž na nej, akoby mala obrovský zadok a noha tiež vyzerá hrubšie, ako zrejme v skutočnosti je.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Ewa Farna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu