Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Na toto nezabudnú: Veľký trapas na Českom Slávikovi, vyprsená Farna revala

Mega trapas na českom Slávikovi a Farnej plač Zobraziť galériu (6)
Mega trapas na českom Slávikovi a Farnej plač (Zdroj: Profimedia, TV Nova)

PRAHA - Odovzdávanie Slávikov patrí medzi najočakávanejšie udalosti v českom šoubiznise. Ani tento rok sa však nablýskaný galavečer nezaobišiel bez trapasov. V rámci udeľovania prestížnych cien sa totiž obeťou nepodareného žartíka stal uznávaný umelec Michal David (57), ktorého nesprávne vyhlásili za najstreamovanejšieho českého interpreta. Mužskému oku zas ulahodila vnadná speváčka Ewa Farna (24), ktorá okrem bujného dekoltu zaujala aj silným emočným výlevom. Získanie strieborného ocenenia ju dojalo natoľko, že sa pred všetkými rozplakala.

V sobotu večer sa v pražskom hudobnom divadle Karlín uskutočnil slávnostný galavečer Český Slávik 2017. Ani tento rok sa nekonalo žiadne veľké prekvapenie. Najprestížnejšie hudobné ceny skončili aj tentoraz v rukách dlhoročných stálic Karla Gotta, Lucie Bílej či rockovej kapely Kabát.

Hoci išlo o nablýskanú udalosť, ani toto podujatie sa nevyhlo trapasom. Obeťou „nevinného žartíka“ sa stal uznávaný spevák Michal David, ktorého youtuber Kazma vyhlásil ako najstreamovanejšieho umelca. Jeho nepodarený výstrelok však niesol známy hitmejker statočne a prehlásil, že mať v súčasnosti najhranejšiu skladbu na internete by bolo v jeho prípade dosť nepravdepodobne. No aj keď toto ocenenie David nezískal, tešiť sa neskôr mohol aspoň zo striebornej priečky, ktorú obsadil v kategórii „spevák“.

Kazma si nepekne vystrelil z českého hitmejkra Michala Davida. Vyhlásil ho totiž za najstreamovanejšieho umelca internetu. V skutočnosti to však tak nebolo.
Zobraziť galériu (6)
Kazma si nepekne vystrelil z českého hitmejkra Michala Davida. Vyhlásil ho totiž za najstreamovanejšieho umelca internetu. V skutočnosti to však tak nebolo.  (Zdroj: Profimedia, TV Nova)

Krásne druhé miesto prischlo aj mladej speváčke Ewe Farne, ktorú udelenie prestížnej ceny rozcítilo natoľko, že sa pri ďakovnej reči pred celým národom rozplakala. Slzy neudržal ani jej manžel Martin Chobot, ktorému talentovaná Češka venovala zopár dojímavých slov na záver. Brunetka pútala pozornosť aj svojou extravagantnou róbou, ktorej doménou bol poriadne hlboký výstrih. Ewa tak rafinovane vystavila na obdiv bujný dekolt a ženské krivky, ktoré bezpochyby ulahodili oku každému mužovi v sále či pred televíznymi obrazovkami.

Speváčka Ewa Farna pútala pozornosť svojím výstavným dekoltom.
Zobraziť galériu (6)
Speváčka Ewa Farna pútala pozornosť svojím výstavným dekoltom.  (Zdroj: Profimedia, TV Nova)

Viac o téme: Michal DavidEwa Farna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu