Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Schudnutý Ďurovčík: Prepadnuté líca, ale to brucho... Takto vyzerá po vážnych zdravotných problémoch!

Ján Ďurovčík Zobraziť galériu (8)
Ján Ďurovčík

BRATISLAVA – Režisér a choreograf Ján Ďurovčík (46) sa za posledné obdobie výrazne zmenil. Diváci nablýskanej markizáckej šou Let's Dance ho ešte pred dvoma týždňami mohli vidieť o barlách. Tie však v posledných dňoch zahodil a na premiére svojej novej tanečnej divadelnej hry Richard III. už ani nekrivkal. O tom, že mal zdravotné problémy, však svedčal jeho pochudnutý výzor.

Ján Ďurovčík premiéra v divadle
Koncom augusta podstúpil známy a úspešný režisér Ján Ďurovčík nečakane operáciu nohy. Mesiace totiž trpel neznesiteľnými bolesťami, ktoré sa už nedali vydržať. Dokonca ho diváci mohli vidieť sedieť o barlách aj na šou Let's Dance, kde opäť zasadol do porotcovského kresla.

Dnes je však už zdravotne na tom lepšie, čo sme si na ňom všimli aj vo štvrtok večer na jeho premiére ťažkej tanečnej drámy Richard III. Hoci mal Ďurovčík vždy štíhlu postavu, bolo na ňom teraz vidieť, že po operácií výrazne schudol, čo aj sám priznal. „Tak viete, po operácii kĺbu, keď sa nemôžete hýbať niekoľko mesiacov predtým ani teraz, tak bohužiaľ, áno, ale pokúsim sa to dať naspäť,“ prezradil režisér, ktorý netuší, koľko kíl schudol.

„Ja sa nevážim, ale podľa mňa to na váhe ani nevyzerá, lebo ja som schudol tuto v tvári, ale zase som pribral do bruška, viete, ako to ide. No som troška nafúknutý, ale je to normálne,“ odvetil s úsmevom Ján, ktorý sám priznáva, že návrat do pôvodnej formy bude ešte trvať dlho. Napriek tomu, že mal vážne zdravotné problémy, je režisér v plnom nasadení neustále.

A hoci iba v týchto dňoch malo v divadle premiéru jeho strhujúce tanečné divadlo Richard III, ktoré oslnilo divákov vďaka dych vyrážajúcej hudbe a najmä skvelému hereckému umeniu predstaviteľa hlavnej postavy, už teraz má Ďurovčík plány na ďalšie 4 roky. Viac sa dozviete z videa, v ktorom prezradil i to, či aj on býva občas vyhoretý, ako aj to, z čoho mal veľké nervy. Fotografie z premiéry nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Ján Ďurovčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu