Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známa milionárska mamička pár mesiacov po pôrode: Fúha, to je ale postavička!

Petra Ficová vyzerá len pár mesiacov po pôrode perfektne. Zobraziť galériu (6)
Petra Ficová vyzerá len pár mesiacov po pôrode perfektne. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Wau! Celebritná fotografka Petra Ficová (32) si materstvo užíva plnými dúškami. A hoci od pôrodu jej prvého dieťatka neprešiel ani rok, známa brunetka sa dnes môže pýšiť priam dokonalou figúrou. Pozrite, postavičku má ako lusk!

Petra Ficová o tom, ako sa udržiava vo forme.
V pondelok podvečer sa v priestoroch istého kníhkupectva v Bratislave uskutočnil krst nového diára Rok podľa Dary 2018. Pri tejto príležitosti samozrejme nechýbala jeho hlavná protagonistka – populárna speváčka Dara Rolins, či jej dobrá kamarátka Petra Ficová, ktorá je síce len pár mesiacov od pôrodu, no na akcii pútala pozornosť priam ukážkovou figúrou.


Partnerka boháča Reháka porodila: Toto je nová milionárska princeznička!


Zaujímalo nás preto, ako stíha skĺbiť rodinu, pracovné povinnosti a ešte k tomu sa udržiavať aj v skvelej forme. „Musím povedať, že ja som dosť akčný človek a aktívny, ja som celý život cvičila, tak som začala cvičiť aj 7 týždňov po pôrode. A okrem toho mám dosť taký rozbehaný život aj čo sa týka práce, tak proste aj to sa na tom podpíše,“ povedala Topkám celebritná fotografka.

A hoci Petra porodila svoje prvé dieťatko – dievčatko Johanku len začiatkom tohto roka, so svojím partnerom – podnikateľom a právnikom Martinom Rehákom už premýšľajú aj nad druhým prírastkom do rodiny. „Áno, chceli by sme. Ak sa teda pošťastí. Ak Pán Boh dá, lebo tiež už nie som najmladšia, takže keď niekedy, tak teraz,“ prezradila nám známa milionárska mamička, ktorá na krste doslova žiarila spokojnosťou a pri pohľade na ňu bolo hneď všetkým jasné, že materstvo jej neskutočne pristane. Veď uznajte sami!

Známa mamička Petra Ficová má postavičku ako lusk.
Zobraziť galériu (6)
Známa mamička Petra Ficová má postavičku ako lusk.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Dara RolinsPetra Ficová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu