Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Partnerka boháča Reháka porodila: Toto je nová milionárska princeznička!

Martin Rehák s polovičkou Petrou Ficovou sa stali rodičmi. Zobraziť galériu (3)
Martin Rehák s polovičkou Petrou Ficovou sa stali rodičmi. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Rodinka sa rozrástla! Syn známeho veľkopodnikateľa Ladislava Reháka (63), právnik Martin Rehák (36), už niekoľko rokov tvorí pár so známou celebritnou fotografkou Petrou Ficovou (31). V týchto dňoch má dvojica obrovský dôvod na radosť. Narodil sa im totižto prvý spoločný potomok- dcérka, ktorej podľa našich informácií dali meno Johanka.

V auguste minulého roka sa prevalilo tajomstvo, ktoré si partneri podnikateľ Martin Rehák a fotografka Petra Ficová nechávali mesiace iba pre seba, a to, že čakajú bábätko. Verejne ho prezradila na sociálnej sieti až „ukecaná“ speváčka Dara Rolins. Ficová až vtedy priznala, že čaká princezničku. „Áno, dievčatko v brušku mám,“ napísala v tom čase Ficová na sociálnej sieti a Topkám priznala, že dieťatko bolo vytúžené: „Bolo to plánované a veľmi sa tešíme, my aj obe naše rodiny.“ 

V nedeľu sa jej sen stal skutočnosťou a stala sa po prvýkrát mamou, čo s radosťou oznámila aj svojim známym. „Tak už som v tom...a naozaj...nič nie je viac. Čistá láska. Som mama,“ napísala fotografka na sociálnu sieť. Podľa našich informácií dali rodičia dievčatku meno Johanka. Či je to naozaj tak, sme sa snažili zistiť aj u čerstvej mamičky, ale na naše telefonáty ani sms nereagovala. Zrejme si chce tieto radostné chvíle ešte poriadne vychutnať v súkromí. Čerstvým rodičom gratulujeme a prajeme veľa zdravia!

 

Tak uz som v tom...a naozaj...nic nie je viac... #purelove❤ #iammummy

Fotka uverejnená používateľom Petra Ficova (@petkaficka),

 

 

Viac o téme: Petra Ficová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu