Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známa milionárska mamička na verejnosti v ultra mini: Ale veď jej vidno skoro... Fíha!

Petra Ficová Zobraziť galériu (6)
Petra Ficová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - No ale toto! Petra Ficová (31) sa v januári stala po prvý raz mamou. Svojmu partnerovi, ktorým je známy boháč Martin Rehák (36), priviedla na svet dcéru Johanku. Celebritná fotografka tak aktuálne žiari šťastím a sladké rodičovské povinnosti si užíva najviac, ako sa len dá. So svojím pokladom sa nedávno objavila aj na očiach verejnosti. V ultra krátkom outfite však skoro ukázala aj... Uf!

Celebritná fotografka Petra Ficová priviedla začiatkom tohto roka na svet dcéru Johanku, ktorú má spoločne so známym podnikateľom a právnikom Martinom Rehákom. Brunetka si svoju novú úlohu v živote naplno užíva, čoho dôkazom sú jej najaktuálnejšie zábery, ktoré sa podarilo nafotiť nášmu fotografovi.

V týchto dňoch sme ju totiž stretli na prechádzke so svojou ratolesťou na nábreží Dunaja, kde brunetka doslova žiarila na všetky strany. Maximálna spokojnosť a šťastný výraz tváre však nebolo jediné, čím Ficová upútala.

Pozornosť vzbudzoval aj jej ultra krátky outfit, v ktorom sa na verejnosti objavila. Sexi kúsok z ľahučkej látky brunetku poriadne potrápil a miestami sa dokonca rysovalo aj menšie pikantné odhalenie. Všetko, ale ostalo na svojom mieste a zaujímavé minišaty napokon zvýraznili len Petrine krásne, štíhle nohy.

Celebritná fotografka Petra Ficová sa aj po pôrode môže pýšiť krásnymi, štíhlymi nohami. V odvážnych mini šatách však brunetka len tak-tak, že miestami neodhalila aj niečo viac.
Zobraziť galériu (6)
Celebritná fotografka Petra Ficová sa aj po pôrode môže pýšiť krásnymi, štíhlymi nohami. V odvážnych mini šatách však brunetka len tak-tak, že miestami neodhalila aj niečo viac.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Petra Ficová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu