Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tehotná partnerka boháča Reháka tesne pred pôrodom za sexi cicu: Takýto dekolt vystavila na obdiv!

Petra Ficová Zobraziť galériu (7)
Petra Ficová

BRATISLAVA - Tá sa teda nezdá! Známa partnerka milionára Martina Reháka (36), fotografka Petra Ficová (31), už každým dňom očakáva príchod svojho prvého potomka. Budúca mamička napriek tomu, že je v pokročilom štádiu tehotenstva, sa v pondelok večer vybrala do spoločnosti. Mnohí prítomní tak mohli obdivovať nielen jej veľké tehotenské bruško, ale aj prsia v sexi dráždivom výstrihu.

Veľké bruško i sexi prsia! Syn známeho veľkopodnikateľa Ladislava Reháka a podnikateľky Márie Rehákovej, právnik Martin, už niekoľko rokov tvorí pár so známou celebritnou fotografkou Petrou Ficovou. Hoci v júni tohto roka mal prestížny právnik opletačky s políciou, teraz prežíva s polovičkou to najšťastnejšie obdobie. Už čoskoro sa totižto stanú rodičmi.

Krásna a talentovaná blondínka je už v deviatom mesiaci a boháčovi porodí dievčatko. „Bolo to plánované a veľmi sa tešíme, my aj obe naše rodiny,“ povedala v auguste pre topky.sk Petra, ktorá sa tak stane po prvýkrát mamou.

Napriek pokročilému tehotenstvu sa kráska objavila aj na Bratislavských módnych dňoch, kde sa nedala prehliadnuť. Nielen kvôli krásnemu veľkému tehotenskému brušku, ale najmä kvôli jej sexi outfitu, ktorý sa často pri tehuľkách nevidí. Petra totižto zvolila čierne obtiahnuté šaty s rafinovaný výstrihom bez podprsenky. Hoci sa snažila zvodné šaty jemne zamaskovať krásnou kožušinovou vestou, odhalený dekolt sa nedal prehliadnuť. Ficová je príklad toho, že aj v pokročilom tehotenstve môže byť žena za sexi cicu... Čo poviete?

Petra Ficová ohúrila tehotenským bruško i sexi výstrihom.
Zobraziť galériu (7)
Petra Ficová ohúrila tehotenským bruško i sexi výstrihom.

 

Viac o téme: Petra Ficová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu