Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Toto ste si v Let's Dance nevšimli: Vavrinčíkovej trápenie v priamom prenose aj odhalené prsia Vajdovej a Lakatošovej!

Lenka Vavrinčíková prežila trápenie v priamom prenose a Silvia Lakatošová a Petra Vajdová takmer ukázali prsia. Zobraziť galériu (40)
Lenka Vavrinčíková prežila trápenie v priamom prenose a Silvia Lakatošová a Petra Vajdová takmer ukázali prsia. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Uplynulú nedeľu si diváci televízie Markíza mohli vychutnať už tretie kolo tanečnej šou Let's Dance. My sme si posvietili na to, čo ste si na televíznych obrazovkách nemali šancu všimnúť. A bolo toho hneď niekoľko - Lenka Vavrinčíková (30) prežívala trápenie v priamom prenose a Petre Vajdovej (32) či Silvii Lakatošovej (43) len tak-tak, že nevykukli prsia.

Záver uplynulého týždňa patril tretiemu kolu obľúbenej markizáckej šou Let's Dance. Diváci si mali možnosť vychutnať tanečné vystúpenia jedenástich známych tvárí a ich tanečných partnerov. A my sme si posvietili na detaily z ich výkonov, ktoré Slovákom na televíznych obrazovkách unikli. 


Vzrušujúce Let's Dance: Sex na parkete, Hantuchová v podprsenke a nohavičky najsexi tanečnice!


Lenka Vavrinčíková v závere choreografie predviedla veľmi peknú akrobatickú figúru... Dopadlo to však inak, ako si s tanečným partnerom Adamom Brešťanským trénovali. Moderátorke sa totiž zachytili pančuchy o tanečníkovu košeľu a dvojica sa od seba nevedela odpútať. Skončilo to obrovskou dierou na brunetkinom stehne. 

Toto ste si v
Zobraziť galériu (40)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

A stačilo naozaj málo a v priamom prenose by prišlo aj k pikantnému odhaleniu. Riaditeľka Miss Universe SR Silvia Lakatošová a herečka Petra Vajdová počas večera predvádzali také krkolomné tanečné pózy, že viackrát sa stalo, že stačil len malinký kúsok a Slovákom pri televíznych obrazovkách by sa naskytol pohľad na ich odhalené ženské zbrane. 

Toto ste si v
Zobraziť galériu (40)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Toto ste si v
Zobraziť galériu (40)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac fotiek aj zo zákulisia Let's Dance nájdete v našej GALÉRII»

Galéria: Toto ste si v Let's Dance nevšimli: Vavrinčíkovej trápenie v priamom prenose aj odhalené prsia Vajdovej a Lakatošovej!

Naše redaktorky na Let's Dance obliekol internetový obchod LUXYstore. Ponuku šiat nájdete tu»

Toto ste si v
Zobraziť galériu (40)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Lenka VavrinčíkováSilvia LakatošováPetra Vajdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu