Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zranená Vajdová si pekne zavarila: Diváci zúria... Si klamárka a podvodníčka!

Petra Vajdová Zobraziť galériu (6)
Petra Vajdová

BRATISLAVA - Cez víkend sa na verejnosť dostali informácie o nepríjemnom zranení Petry Vajdovej (32). Herečka si na piatkovej generálke Let's Dance natrhla svalový úpon, čo jej spôsobilo vnútorné krvácanie v nohe. Predstavenie v SND, ktoré sa malo konať v sobotu večer, preto zrušila... Problém však je, že tak urobila doslova na poslednú chvíľu, keď už väčšina divákov bola v divadle alebo na ceste. Slovákov tak pekne naštvala!

Petra Vajdová aktuálne neprežíva práve najpríjemnejšie chvíle. Ako sme na Topkách v sobotu informovali, herečka sa počas piatkovej generálky šou Let's Dance vážne zranila. Malo sa tak stať počas druhej skúšky tanca, keď robila šnúru. Známa Slovenka si natrhla svalový úpon a spôsobila vnútorné krvácanie v nohe, čo si vyžiadalo okamžitý prevoz do nemocnice.


Hviezda Let's Dance Vajdová sa vážne zranila: Vnútorné krvácanie... Rýchly prevoz do nemocnice!


Predstavenie, ktoré mala mať v sobotu večer v Slovenskom národnom divadle, preto zrušila. Háčikom však je, že brunetka tak urobila doslova o 5 minút 12. Informácia o zrušenom predstavení sa následne na facebookovom profile SND objavila až o 18:51, teda len 9 minút pred samotným začiatkom. Väčšina divákov, tak už dávno bola na „mieste činu“ a informáciu o tom, že sa nič nekoná, sa dozvedeli priamo tam. 

Niet preto divu, že tento fakt Slovákov poriadne naštval. Na webe sa okamžite začali hromadiť ich rozzúrené reakcie. Mnohí dokonca za predstavením cestovali niekoľko stoviek kilometrov. „Touto cestou vám chcem vyjadriť obrovské rozhorčenie. Cestovali sme na predstavenie 150 kilometrov. Pokiaľ viem, pani Vajdová je zranená už od včera a vy zrušíte predstavenie pol hodinu pred predstavením?“ objavilo sa v komentároch. 

„My sme tiež cestovali 9 ľudí 225 kilometrov, za lístky sme dali 180 eur a dozvedeli sme sa to tesne pred predstavením v šatni. Sme smutní a sklamaní,“ pridávali sa ďalší ľudia. Slovenské národné divadlo však celú situáciu vysvetľuje tým, že aj samotná Petra si myslela, že predstavenie normálne odohrá. Počas skúšky a pred predstavením sa jej však zranenie zhoršilo natoľko, že iné riešenie nebolo. 

O to viac divákov zrejme rozhorčilo, keď v nedeľu večer už videli Vajdovú tancovať v šou Let's Dance. To ju už na webe začali nazývať klamárkou a podvodníčkou. „Slovenské národné divadlo, že sa nehanbíte zamestnávať klamárku a podvodníčku! Tak kvôli Vajdovej ste za 5 minút 12 zrušili predstavenie, pričom niektorí diváci cestovali vyše 200 km a ona, čuduj sa svete, je na druhý deň večer vysmiata a veselo si tancuje na parkete v Let's Dance! To čo sú za móresy? Buď klamete vy alebo ona!“ napísala rozčúlená diváčka.

My sme sa s Vajdovou pokúšali o zranení pozhovárať priamo počas Let's Dance, no herečka sa o svojom zdravotnom stave odmietla rozprávať. 

Viac o téme: Petra Vajdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu