Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Detaily zo svadby slovenskej herečky: Toto teda nečakala ani ona sama!

Ivana Kuxová Zobraziť galériu (5)
Ivana Kuxová

BRATISLAVA - Herečka Ivana Kuxová (36) si svoje súkromie prísne stráži. Najprv sa jej podarilo utajiť to, že randí so svojím hereckým kolegom Petrom Brajerčíkom (30), neskôr, že spolu čakajú dieťatko, no a dvojica rovnako dobre pred médiami skrývala aj ďalšie veľké tajomstvo – ich svadbu. Teraz však brunetka prelomila „bobríka mlčania“ a pred celým národom porozprávala to, čo doposiaľ vedel skutočne len málokto.

Hoci herečka Ivana Kuxová o svojom súkromí príliš nehovorí, včera urobila výnimku a pred celým Slovenskom poprezrádzala rôzne pikošky zo svojho života. Diváci Telerána sa napríklad dozvedeli zaujímavé podrobnosti o jej romantických zásnubách, ale aj to, ako prebiehala jej bleskurýchla svadba s hereckým kolegom Petrom Brajerčíkom.


Tajná svadba na slovenskej scéne: Kuxovej priateľ prezradil obrovskú vec priamo na obrazovke!


„Bolo to netradičné. My sme išli na takú mini dovolenku, pozrieť sestru a ja som vlastne ani netušila, že som na svadobnej ceste,“ začala rozprávať brunetka, ktorá vraj do poslednej chvíle nevedela, čo si pre ňu jej životný partner prichystal. „Začalo pršať, išli sme sa najesť a keď sme vyšli z reštaurácie, tak posledný kamión s kvetinami nám odišiel pred nosom. Potom som si povedala, že nevadí, veď nájdeme nejaké iné kvetinárstvo, no a do 5 minút sa rozpršalo tak, že sme boli do nitky mokrí. No a tam ma v parku požiadal o ruku aj bez kvetín,“ vyzradila v markizáckom Teleráne priebeh jej pytačiek.

To, čo však nasledovalo neskôr, Ivana nepredvídala ani len z ďaleka. Peter jej totiž oznámil, že ich Deň „D“ nastane už o dva dni. „A potom mi povedal, že ak súhlasím, tak o 48 hodín. No a o tretej v piatok v Paríži sme sa teda zobrali. Nerátala som s tým, nemala som ani šaty, ani lodičky, ani rúž. Deň predtým som si kúpila šaty nejaké, ale neboli biele. A potom sme dva dni nato išli domov,“ dodala s úsmevom sympatická umelkyňa.  

Dvojica si svoje Áno povedala ešte vlani, kedy vlastne prišiel na tento svet aj ich prvý potomok Félix.

Viac o téme: Ivana KuxováPeter Brajerčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu