Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Herečka z Búrlivého vína je tehotná: Otcom je kolega z Hornej Dolnej!

Ivana Kuxová Zobraziť galériu (5)
Ivana Kuxová

BRATISLAVA - Budú traja! Začiatkom roka sa prevalilo, že Ivana Kuxová (33) z Búrlivého vína zdieľa spoločnú domácnosť s Petrom Brajerčíkom (28), ktorý hrá v Hornej Dolnej. Párik bol spolu v tom čase už dva roky. A svoj vzťah teraz povzniesli na ďalšiu úroveň. O svadbe sa síce nehovorí, ale herci sa stanú rodičmi.

Je tehotná! Ivana Kuxová z Búrlivého vína čaká bábätko. „Prežívam najkrajšie obdobie svojho života a som šťastná,” povedala pre stránku markíza.sk. Brunetka je už v pokročilom štádiu, keďže už pozná aj pohlavie svojho bábätka. Bude to chlapec, pre ktorého má už vybraté aj meno, ale necháva si ho zatiaľ pre seba. 

Nastávajúcim otcom je tiež herec – Peter Brajerčík, známy z Hornej Dolnej ako Lacko. „Keďže v Novej Lehote, kde sa seriál nakrúca, nie je signál, nevedela som sa mu niekoľko hodín dovolať. Oznámila som mu to až potom večer, keď mi zavolal,” prezradila pre markizácky web Ivana. Podľa Borisa Prša, ktorý túto informáciu priniesol aj divákom Telerána, Kuxová privedie dieťa na svet už o pár týždňov. 

Viac o téme: Ivana KuxováPeter Brajerčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu