Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Napätie v štábe Búrlivého vína: Komplikácie kvôli tejto herečke!

Ivana Kuxová držala štáb v napätí, lebo stratila hlas. Zobraziť galériu (4)
Ivana Kuxová držala štáb v napätí, lebo stratila hlas. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Poriadne ich vystrašila! Ivana Kuxová (34) sa už niekoľko mesiacov objavuje v markizáckom Búrlivom víne po boku Vladimíra Kobielskeho (39). Aktuálne však hrozilo, že sa bude musieť štáb seriálu zaobísť bez nej.

Po tom, čo sa Ivana Kuxová ako Maslákova manželka vytratila z Paneláku, angažovala ju Markíza do Búrlivého vína. Tam stvárňuje seriálovú ženu Vladimíra Kobielskeho. 

Aktuálne však vyrobila tvorcom pár poriadne krušných chvíľ. Herečka totiž podľa našich informácií pred pár dňami prišla o hlas a vôbec nebolo jasné, či bude môcť nastúpiť na pľac alebo výrobu vynechá. A to pri dennom seriáli, kde nakrúcanie beží pomerne rýchlym tempom, nie je žiadna maličkosť.  

Brunetka sa mala podľa nášho zdroja postaviť pred kamery v utorok skoro ráno, preto sa v pondelok netrpezlivo očakával telefonát, či bude vôbec schopná odohrať svoje scény. Topky.sk zisťovali v televízii, ako to s Kuxovou napokon dopadlo. „Ivana dnes normálne nakrúcala, len s mierne sexy zastretým hlasom,“ povedala nám s úsmevom hovorkyňa Markízy Tatiana Tóthová. Snáď sa mladej umelkyni podarí čo najskôr sa úplne vyliečiť... 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu