Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hororové chvíle Kollára v centre Bratislavy: Lietali slnečníky, prevracalo stoly... Jeho syn zranený!

Boris Kollár včera prežil obrovský strach o syna Artura. Zobraziť galériu (7)
Boris Kollár včera prežil obrovský strach o syna Artura. (Zdroj: Facebook B.K.)

BRATISLAVA - Západné Slovensko včera zasiahla veterná smršť. Silný vietor vyvracal stromy, strhával strechy... A rovnako nebezpečne to vyzeralo aj v centre nášho hlavného mesta. Vo chvíli, keď prírodný živel udrel vo svojej najväčšej sile, sa tam nachádzal aj známy boháč Boris Kollár (51). A jeho pocity strachu sa umocnili tým, že jeho syn Artur sa zranil. Skončil v rukách záchranárov!

Veterná smršť - Boris Kollár
Včera večer sa západným Slovensko prehnala búrka s vetrom tak silným, že vonku lietalo azda všetko, čo nebolo pribetónované k zemi. Silu prírody na vlastnej koži okúsil aj známy slovenský multiotecko Boris Kollár. Smršť ho zasiahla v centre Bratislavy, kde sa v tej chvíli nachádzal spolu so synom Arturom. 

A niet pochýb, že boháč musel byť v tom momente strachom bez seba. Malý chlapec sa totiž pri veternom besnení zranil. „Schurger Marek a Bohumil Stozicky, hliadka mestskej polície, chalani, veľké ďakujem za to, že ste sa mi postarali o syna, zobrali ho do bezpečia a ošetrili ho,“ napísal Kollár na sociálnu sieť Facebook a pridal nielen fotky vyvrátených slnečníkov, ale aj stolov a stoličiek, ktoré lietali, akoby boli z papiera. 

„V meste sa akurát prehnala smršť, lietali slnečníky, prevracalo stoly, ľudia lietali po ulici, takú paniku som už dlho medzi ľuďmi nevidel. Trvalo to max minútu, ale všetko pováľalo,“ opísal hrozivé chvíle boháč, ktorý sa nezabudol poďakovať ani ďalším ľuďom, ktorí jemu a jeho rodine pomohli. „Chcem sa tiež poďakovať neznámej pani, ktorá nám z druhého konca ulice priniesla Arturkovho psíka Scubiho,“ dodal.

Kollára sme v tejto súvislosti oslovili, nech nám o nepríjemnom zážitku povie viac. „Boli sme so synom na Laurinskej v jednom podniku na večeri, keď to všetko začalo lietať. Nepísal som to však na svoj profil, že by som o tom chcel informovať, ale kvôli tým dvom policajtom. Tým som chcel poďakovať, lebo naozaj mi syna chytili, zobrali ho za roh a fačovali mu nohu,“ povedal nám Kollár. Fotky, ako to vyzeralo včera večer v centre Bratislavy, nájdete v našej GALÉRII»

Syn Borisa Kollára, Artur, sa pri veternej smršti zranil.
Zobraziť galériu (7)
Syn Borisa Kollára, Artur, sa pri veternej smršti zranil.  (Zdroj: Facebook B.K.)

Pozrite si tiež zábery z celého západného Slovenska. Toto všetko spôsobila veterná smršť!

Galéria: Fotografie veternej smršti od vás, čitateľov

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu