Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Dráma na letisku: Kollára tesne pred odletom na dovolenku do USA stopli, deti leteli bez neho!

Boris Kollár Zobraziť galériu (4)
Boris Kollár (Zdroj: SITA/Marko Erd)

BRATISLAVA - Chcel si užívať, ale nevydalo. Opozičný poslanec Boris Kollár zažil nepríjemné prekvapenie na letisku, keď chcel odcestovať do Spojených štátov za svojimi deťmi. Pracovníci ho ale nepustili ďalej a musel zostať doma. Čo sa stalo?

Kollár je známy tým, že pravidelne chodí oddychovať za veľkú mláku. Tam totiž vlastní vilu. No tento rok tam ešte nebol, pretože keď sa tam rozhodol pricestovať, narazil na nečakané problémy, ktoré mu spravili škrt cez rozpočet.

Platné víza v starom pase

Do Ameriky chcel ísť v polovici tohto júla, ale nepodarilo sa. "Dôvodom bolo, že som mal platné víza v starom pase. Víza platili síce až do septembra 2017, ale ten pas samotný mal platnosť len do 2015. Tak som ho odovzdal na polícii a zobral si nový," zareagoval pre Topky poslanec Kollár, ktorý má desať detí s deviatimi ženami.

Momentálne sú Kollárovci na Malorke
Zobraziť galériu (4)
Momentálne sú Kollárovci na Malorke

Tak sa rozhodol vycestovať cez ESTU, čo je elektronický systém cestovnej registrácie. Na letisku ho však čakalo nepríjemné prekvapenie. "Až keď som prišiel na letisko mi pri podaní kufrov pracovník leteckej spoločnosti oznámil, že nemôžem ísť na ESTU, keďže mám ešte stále platné víza do septembra 2017. Ale keďže ten starý pas bol už skartovaný, jediné čo som mohol urobiť bolo zobrať nový pas a ísť na ambasádu žiadať nové víza," pokračuje Kollár.

Nestihol to

O pár dní dostal 10-ročné víza vďaka ktorým mohol do Ameriky vycestovať. No napokon ani potom nešiel, lebo medzitým sa mu odtiaľ vrátili deti. "Nestihol som prísť za nimi," tvrdí s tým, že im dovolenku vynahradil na španielskej Malorke, kde sa momentálne nachádzajú.

Dráma na letisku: Kollára
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Do Ameriky je však tento rok stále odhodlaný ísť. Cestu si naplánoval až v septembri, po parlamentnej schôdzi. "Do USA letím v mesiaci september po zasadnutí septembrovej schôdze parlamentu," dodal známy vymetač večierkov.

Uvidíme, či sa mu to potom naozaj podarí.

Viac o téme: DovolenkaVízaAmerikaBoris KollárSme rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu