Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kuriózne zásnuby slovenského herca: Neuveríte!

Lukáš Frlajs Zobraziť galériu (5)
Lukáš Frlajs (Zdroj: TV Markíza, Facebook)

BRATISLAVA - Bude svadba! Herec Lukáš Frlajs (26) môže byť slovenským divákom známy z viacerých televíznych počinov či vtipných videí z youtubu. Úspech však mladý umelec žne aj pomimo kamier. Po siedmich rokoch vzťahu totiž požiadal svoju krásnu partnerku Barboru o ruku. Zásnuby boli naozaj kuriózne!

Herec Lukáš Frlajs sa dostal do povedomia verejnosti účinkovaním v mnohých televíznych seriáloch. Mladšia generácia jeho fanúšikov ho zasa môže registrovať prostredníctvom vtipných youtube videí, v ktorých sa spoločne s Matejom Zrebným venuje parodovaniu typických Slovákov i Čechov či celebrít.

O svojich aktivitách prišiel sympatický umelec porozprávať aj do markizáckeho Telerána, kde ale okrem iného prezradil aj zaujímavú pikošku zo svojho súkromia. Herec totiž pred celým národom oznámil, že po siedmich rokoch vzťahu požiadal svoju partnerku Barboru Vincúrovú o ruku.

No a zásnuby to boli skutočne kuriózne! „Sedeli sme v aute, počúvali sme rádio a ja som povedal, že keď ďalšiu zahrajú od Linkin Park, tak zajtra kupujem prsteň. Potom ďalší deň som išiel, kúpil som prsteň, zobral som ju, nech si vyberie, aký,“ povedal s úsmevom na perách Lukáš. Mladým zaľúbencom blahoželáme!

Herec Lukáš Frlajs požiadal o ruku svoju dlhoročnú partnerku Barboru - a to skutočne kurióznym spôsobom.
Zobraziť galériu (5)
Herec Lukáš Frlajs požiadal o ruku svoju dlhoročnú partnerku Barboru - a to skutočne kurióznym spôsobom.  (Zdroj: TV Markíza, Facebook)

Viac o téme: Lukáš Frlajs
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu