Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Pre toto skončila so seriálmi? Karin Haydu otvorene o honorároch!

Karin Haydu Zobraziť galériu (4)
Karin Haydu (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Karin Haydu (40) rozhodne patrí medzi najznámejšie a najkrajšie slovenské herečky. I keď sa svojej profesii aktívne venuje, na televíznych obrazovkách ju od účinkovania v markizáckej Kukučke už vidno nie je. Zaujímalo nás preto, či existuje rola, ktorú by si vyslovene nechcela zahrať.

Vanessa a Karin Haydu o cigaretách
Sympatická brunetka však uvažuje triezvo a drží sa hesla nikdy nehovor nikdy. Žiadna konkrétna úloha, ktorú by odmietla, jej ani nenapadla. „Človeka vždy presvedčí množstvo atribútov - kto ide robiť, či mám dôveru v tú produkciu, ten štáb, a, nebudeme si klamať, rozhodujúca položka je aj honorár. Takže povedať nie dopredu je podľa mňa hlúpe,“ povedala nám otvorene Karin.

A keďže sme herečku stretli v spoločnosti jej talentovanej dcérky Vanesy, ktorá má momentálne za sebou úspešnú premiéru filmu Čiara, zaujímalo nás, či s názorom svojej mamy súhlasí. „Prijala by som každú ponuku, keby sa mi páčila. Ale niečo čo by som nechcela hrať... asi negatívne postavy,“ priznala úprimne mladá slečna, ktorá si v Čiare strihla jednu z hlavných detských úloh.

Karin Haydu je hrdou mamou krásnej dcéry Vanesy.
Zobraziť galériu (4)
Karin Haydu je hrdou mamou krásnej dcéry Vanesy.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Na negatívnu rolu by podľa Karin jej dcéra nekývla zrejme pre jeden jediný dôvod. „Maminka má za sebou už veľa negatívnych postáv, takže videla v priamom prenose reakcie,“ smiala sa Haydu, ktorá však verí, že i keď sa často dostane do úlohy negatívnej postavy, diváci dokážu rozoznať realitu od toho, čo iba hrá. Viac sa dozviete vo videu vyššie. 

 

Viac o téme: Karin HayduVanesa Antovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu