Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Karin Haydu prekvapila vlastná dcéra: Toto o nej netušila!

Karin Haydu s dcérou Vanesskou. Zobraziť galériu (7)
Karin Haydu s dcérou Vanesskou. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Zaskočili sme ju rovno pred kamerou! Karin Haydu (40) je hrdou mamou 12-ročnej Vanessky, ktorá aktuálne zažiarila v slovenskom filme Čiara. Keď sme obe dámy oslovili na rozhovor, herečka zostala zo slov svojej dcéry jemne prekvapená.

Vanessa a Karin Haydu
Talentová Vanessa totiž začala vážne rozmýšľať nad hereckou kariérou. „Viem si to predstaviť, áno. Po tomto filme určite. Niečo ma presvedčilo, že by som sa tomu chcela venovať aj ako normálnej kariére. Nie ako hobby, čo som spomínala dávnejšie,“ povedala nám šikovná slečna, keď sme sa jej spýtali, či si vie predstaviť, že by pokračovala v šľapajach svojej slávnej mamy.

Tú však dcérina odpoveď prekvapila. „Teraz prvýkrát počujem, že by sa tomu naozaj chcela venovať. Lebo vždy hovorila, že áno, ale iba ako hobby. Ja sa jej snažím dávať priestor, aby sa v živote realizovala tam, kde ju to baví. No a keď sa dokáže uživiť tým, čo ju baví... To sú najšťastnejší ľudia. Takže ja za ňu budem len šťastná,“ netajila spokojnosť Karin.

Talentovnú mladú dámu prišla na premiéru podporiť mama Karin Haydu i jej partner Rastislav.
Zobraziť galériu (7)
Talentovnú mladú dámu prišla na premiéru podporiť mama Karin Haydu i jej partner Rastislav.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Niet sa však čomu čudovať. Vanesse sa totiž herecký talent rozhodne uprieť nedá a hoci hrala jednu z vedľajších postáv, na plátne sa nestratila ani medzi takými hviezdami, ako sú Tomáš Maštalír, Andy Hryc či Zuzana Fialová. Sama mladá herečka si účinkovanie vo filme nevedela vynachváliť.

„Hralo sa mi úplne úžasne, pretože som mala pri sebe veľmi dobrých hercov. Bol to úžasný kolektív a z filmu som prekvapená, naozaj sa mi páči. Aj vo všeobecnosti a aj to, ako som hrala,“ povedala nám, keď sme sa jej spýtali, ako sa jej nakoniec film pozdáva a či bola so svojím výkonom spokojná. Nuž, vyzerá to tak, že na Slovensku nám rastie ďalšia mladá hviezda, o ktorej budeme v budúcnosti ešte veľa počuť. 

Ak vás zaujíma, ako sa Karin cítila, keď na plátne zbadala svoju dcéru či prečo sa pôvodne filmu obávala, pozrite si video vyššie. 

Viac o téme: Karin Haydu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu