Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slovenská herečka bez štipky mejkapu: Fúha, to je ale rozdiel!

Daniela Šinkorová Zobraziť galériu (5)
Daniela Šinkorová (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Úplne iná! Herečka Daniela Šinkorová (44) patrí medzi tie ženy, ktoré sú v spoločnosti, či na televíznych obrazovkách zväčša bezchybne upravené a majú dokonalú vizáž. Predtým, než ju však vezmú do parády maskérky, pôsobí celkom iným, až nevýrazným dojmom. Za všetko hovorí jej aktuálna fotogarafia, na ktorej by ste slovenskú krásku určite ani len nespoznali.

Akoby to ani nebola ona! Dokonalý mejkap a upravený vzhľad je neodmysliteľnou súčasťou každej herečky. Existuje preto len málo dám z tejto brandže, ktoré by sa na očiach verejnosti objavili bez príkras či zbytočných nánosov farbičiek. Nájdu sa však i tie odvážnejšie, ktoré sa bez problémov ukážu aj vo svojej absolútne prirodzenej podobe.


Vyprsená slovenská herečka (44): Fúha, to sú ale bOOmby!


Živým príkladom môže byť slovenská herečka Daniela Šinkorová, ktorá sa na premiéru istého českého muzikálu vybrala tak, ako ju Pán Boh stvoril. Bez výrazných líčidiel by však vždy šarmantnú umelkyňu z obrazoviek spoznal naozaj len málokto. Vyzerala totiž skôr tuctovo a celkom inak, ako sme boli na ňu doposiaľ zvyknutí.

Viditeľne iná herečka však aj napriek tomu doslova žiarila. Všade navôkol totiž rozdávala svoj povestný široký úsmev, ktorý ako sa hovorí, je tou najkrajšou ozdobou ženy.

Herečka Daniela Šinkorová je bez mejkapu viditeľne iná. Bez výrazných líčidiel pôsobí skôr ako šedá myška.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Daniela Šinkorová je bez mejkapu viditeľne iná. Bez výrazných líčidiel pôsobí skôr ako šedá myška.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Daniela Šinkorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu