Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Balúchová kvôli dieťaťu s Kollárom zažíva peklo: Toto už presiahlo všetky medze... Mám strach!

Barbora Balúchová Zobraziť galériu (6)
Barbora Balúchová (Zdroj: Facebook B.B.)

BRATISLAVA – Tak toto je už naozaj priveľa! Hoci sa Barbora Balúchová (29) kvôli spoločnému potomkovi s Borisom Kollárom (51) musela vyrovnať už s množstvom útokov zo strany verejnosti, to, čo zažila najnovšie, by položilo každú milujúcu matku. Cudzia žena v obchode si totiž k jej synčekovi dovolila niečo, z čoho až naskakujú zimomriavky. Barbora priznáva, že má strach.

Hoci speváčka so záujmom verejnosti rátať musela, toto by jej zrejme nenapadlo ani v najhoršom sne. „Vážim si zeleninu, jedným okom stále sledujem drobca a zrazu príde pani, odhrnie Alexovi striešku na kočíku a vyťahuje telefón. Keď som sa jej opýtala, čo robí, odpoveď bola, že má právo, a aj iní ľudia, vidieť ako malý vyzerá,“ napísala Barbora na Facebook.

Niet sa čo čudovať, že blondínka sa poriadne vytočila. Pri takejto drzosti by sa zrejme udržala len máloktorá matka a niektorí z komentujúcich sa vyjadrili, že by dotyčnú ženu rovno napadli. „Nebudem popisovať, čo prišlo potom, lebo priznám sa, že som nespoznala ani sama seba, ale je pravda, že matka urobí všetko pre svoje dieťa,“ pokračovala právom rozčúlená speváčka.

Barbora Balúchová nemôže svojho synčeka ani na chvíľku spustiť z očí.
Zobraziť galériu (6)
Barbora Balúchová nemôže svojho synčeka ani na chvíľku spustiť z očí.  (Zdroj: Instagram B.B.)

Podobne nepríjemných situácií si podľa vlastných slov už zažila neúrekom. Keď sme Barboru kontaktovali, priznala, že rovnakými zážitkami si už niekoľkokrát prešla. „Ľudia si stále dovoľujú. Už niekoľkokrát sa mi stalo, že Alexovi nazerali do kočíka alebo mu dokonca odhrnuli strechu, lebo oni ho chcú vidieť. No táto pani s mobilom to úplne zaklincovala,“ povedala nám matka malého Alexka, ktorá má pre drzáňov jasný odkaz.

„Ľudia spamätajte sa! Alex ani ja nie sme výstavné figuríny, sme matka so synom, ktorí chcú kľudne žiť. Reči typu - nemáš mať dieťa s tým, s kým máš - si nechajte! Do toho vás nič nie je! Priznám sa, že mám strach vôbec s malým niekam chodiť, lebo bohužiaľ ľudia sú schopní všetkého,“ skonštatovala smutne Barbora, ktorá zrejme po tejto situácii bude svojho drobca pred ľuďmi chrániť ešte viac ako doteraz. „Bohužiaľ, to, čo cítim sa nedá opísať slovami, ale snáď začnú by ľudia aspoň trochu tolerantnejší," povedala nám na záver. 

Balúchová kvôli dieťaťu s
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook B.B.)

Viac o téme: Boris KollárBrbora Balúchová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu