Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Takúto krásku má doma Nikodým: Veď je to hotová modelka!

Martin Nikodým Zobraziť galériu (10)
Martin Nikodým

BRATISLAVA - Pohľad na ňu vám vyrazí dych! Moderátor Martin Nikodým(46) sa v máji 2015 stal trojnásobným otcom. Jeho vtedajšia partnerka Martina mu porodila syna Martina. Láska im však dlho nevydržala a krátko po narodení drobčeka sa párik rozišiel. Odvtedy je moderátor oficiálne bez partnerky. Hoci si svoje súkromie doteraz strážil, nedávno si založil profil na sociálnej sieti, kde sa pochváli hotovou kráskou, ktorú má doma.

Moderátor verejnoprávnej televízie Martin Nikodým si koncom decembra minulého roka založil profil na Instagrame, kde pridáva svoje fotografie. Prevažne ide o zábery z ciest a dovoleniek. Na jednej z nich sa však objavila aj krásna slečna, ktorá mu robila spoločnosť na výlete. Nešlo však o žiadnu novú známosť, ale o jeho 13-ročnú dcéru Emmu Leu, ktorú má z prvého manželstva.

Mladá slečna má tiež svoj profil na sociálnej sieti a pri prekliknutí naň mnohí určite skonštatujú, že moderátor musí byť na dcéru naozaj pyšný. Rastie totiž do krásy. Má krásnu tvár, veľké modré oči, plné pery a dlhé plavé vlasy. A je zrejme iba otázkou času, a pokojne by mohla okúsiť svet modelingu. Pri pohľade na zábery, ktoré si slečna pridáva, musí každý uznať, že by medzi modelky rýchlo zapadla.

Okrem dcéry má Nikodým z prvého manželstva aj 16-ročného Adama, ktorého pred rokom a pol ukázal v spoločnosti a už vtedy bol syn takmer vyšší ako on. Jednoducho vydarené deti. Veď pozrite sami. Fotografie si môžete pozrieť v našej GALÉRII».

Viac o téme: Martin Nikodým
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu