Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Plač a stres: Slovenská herečka sa psychicky zrútila!

Daniela Šinkorová Zobraziť galériu (5)
Daniela Šinkorová

BRATISLAVA - Prežívala ťažké chvíle! Ak by ste si mysleli, že pózovanie pred objektívom fotoaparátov je prechádzka ružovou záhradou, tak ste teda na veľkom omyle. Svoje by o tom vedela rozprávať aj slovenská herečka Daniela Šinkorová (44), ktorá sa počas jedného zo svojich profesionálnych fotení doslova psychicky zrútila.

Nezvládla to! Slovenská herečka Daniela Šinkorová nedávno zverejnila na svojej fanúšikovskej stránke príspevok, v ktorom sa otvorene priznala, že neznáša fotenie. Je to pre ňu totiž jedna z najstresujúcejších aktivít, ktorá jej spôsobuje nepríjemné stavy mysle.

Problémy jej majú robiť siahodlhé pózovania pred objektívom fotografa. „Bola som na konci dňa úplne unavená. Fyzicky i psychicky,“ okomentovala svoj status brunetka, ktorej emócie vyvrcholili po neuveriteľných 14-tich hodinách pózovania.

„Fotograf chcel fotiť ďalej a ja som únavou len plakala,“ napísala na internete Šinkorová, ktorá zároveň dodala, že hoci to bolo pre ňu hotové trápenie, s výsledkami bola napokon nadmieru spokojná.

Viac o téme: Daniela Šinkorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu