Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Celeste Buckingham 5 mesiacov po rozchode: S novým chlapom v spoločnosti!

Celeste Buckingham Zobraziť galériu (6)
Celeste Buckingham (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Nový pár šoubiznisu! Populárna speváčka Celeste Buckingham (21) sa len pred 5 mesiacmi rozišla so svojím partnerom Matějom Vávrom (24) a už má iného. Počas sobotňajšej Miss Slovensko sa s ním dokonca ukázala po prvýkrát v spoločnosti. A veru je to fešák a pristane im to spolu... Veď pozrite!

Koncom novembra minulého roka vyplávala na povrch informácia, že speváčka Celeste Buckingham sa po vyše dvoch rokoch rozišla so svojím partnerom Matějom Vávrom. A hoci brunetka túto prekvapivú informáciu spočiatku tajila, definitívny rozchod napokon potvrdila. Dlho však nesmútila a po 5 mesiacoch sa už hrdo hlási k novému mužovi.

Dokonca ho pred pár dňami prvýkrát predstavila v spoločnosti. Vyrazili spoločne na galavečer Miss Slovensko 2017.  Zaujímalo nás preto, či nám o svojej novej láske môže prezradiť niečo viac. „Volá sa Bruno Malík má prezývku DJ N.Y.X  a my sme sa stretli už dávnejšie ako kamaráti, cez nášho spoločného kamaráta Vladisa. Postupne kamarátstvo prerástlo do vzťahu a sme spolu cca 2 mesiace. Je to také čerstvé,“ priznala topkám Celeste, ktorej to s novým priateľom pristane.

Zistili sme, že mladý sympatický muž s briadkou pochádza z Brodského a má vyštudovaný Manažment regionálneho cestovného ruchu, no živí ho hudba. A tak si má určite čo povedať aj s charizmatickou speváčkou. Dvojici prajeme všetko dobré, nech im to vydrží, čo najdlhšie...

Speváčka Celeste Buckingham ukázala v spoločnosti nového priateľa Bruna, známeho ako DJ N.Y.X
Zobraziť galériu (6)
Speváčka Celeste Buckingham ukázala v spoločnosti nového priateľa Bruna, známeho ako DJ N.Y.X  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Celeste BuckinghamBruno MalíkDJ N.Y.X
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu