Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Horúca novinka zo Záhorskej Bystrice: Známi markizáci sa stali rodičmi!

Markizáci majú dôvod na radosť. Zobraziť galériu (5)
Markizáci majú dôvod na radosť. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Rozrástla sa im rodinka! V modro-žltej televízii majú dôvod na radosť. Pred pár dňami sa totiž známi markizácki manželia - programová riaditeľka Silvia Porubská, dnes už Majeská, a režisér Pepe Majeský stali rodičmi. A to rovno trojnásobnými!

Majú dôvod na radosť! Známy režisér, ktorý šéfuje aj projektu Tvoja tvár znie povedome, Pepe Majeský a programová riaditeľka Silvia Porubská si povedali svoje áno v auguste 2013. Ako sme sa nedávno dozvedeli, po viac ako 3 rokoch sa ich rodina rozrástla. A to rovno o 3 deti, ktoré sa narodili v petržalskej nemocnici. Krásna brunetka na svet totiž priviedla rovno trojičky. Zaujímavé je, že deti sa na svet vypýtali skôr, a to v magický dátum 3. 3., čo potvrdil aj šťastný otecko.

„Narodili sa 3. 3., čo je úplne jasné, keďže sú to trojičky, a sú to všetko baby,“ priznal režisér v markizáckych Televíznych novinách, a tak bude mať teraz doma hneď tri princezné. Mama aj dievčatká sú podľa ocina v poriadku a doma už majú všetko pripravené. Majeský priznal, že s nakupovaním vecičiek, teda najmä kočíka, to nebola žiadna sranda.

„Máme tri postieľky, vlastne všetko krát 3. Kočík trojitý vyzerá komplikovane, aby sa vošiel do dverí, je to monštruózne a má to podľa mňa asi 50 kíl, ale existujú také. Síce sú na objednávku a dlho sa na ne čaká, ale existujú,“ priznal hrdý otecko, ktorý tvrdí, že bude mať s jednou vecou vážny problém. A to svoje dievčatá rozoznať. „Chcel som ich dať potetovať, ale to mi neprešlo u ženy, takže nejakým spôsobom si ich budem musieť označiť, aby som vedel, ktorá je ktorá,“ dodal s úsmevom. Šťastným rodičom srdečne gratulujeme a prajeme veľa zdravia!

Režisér Pepe Majeský s manželkou Silviou sa zobrali pred 3 rokmi. Teraz sa tešia z trojičiek.
Zobraziť galériu (5)
Režisér Pepe Majeský s manželkou Silviou sa zobrali pred 3 rokmi. Teraz sa tešia z trojičiek.

Viac o téme: Pepe Majeský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu