Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Honosná markizácka svadba: Ťapáková v bielom!

Zuzana Ťapáková sa zladila s kolegyňou Silviou Porubskou, ktorá si brala režiséra Pepeho Majeského. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Ťapáková sa zladila s kolegyňou Silviou Porubskou, ktorá si brala režiséra Pepeho Majeského.

VRAKÚŇ - Sú svoji! Markizáci mali naozaj slávnostnú sobotu. Cez víkend sa totiž konala svadba programovej riaditeľky televízie Silvie Porubskej (28) a režiséra ťažiskových projektov Pepeho Majeského (38). Prominentný párik sa bral v luxusnom kaštieli neďaleko Dunajskej Stredy. S nevestou sa do bieleho zladila aj generálna riaditeľka Zuzana Ťapáková (51).

Dopriali si luxus! Programová riaditeľka televízie Markíza Silvia Porubská a režisér SuperStar Pepe Majeský v soboru uzavreli manželstvo. „Boli spolu už naozaj dlho,” povedal nám k vážnemu životnému kroku dvojice náš zdroj.

Obradu sa zúčastnili aj mnohí markizácki kolegovia, medzi inými aj Zuzana Ťapáková. Zaujímavé je, že riaditeľka televízie sa obliekla do bieleho ako nevesta. V jej prípade sa síce o svadbe už tiež šepkalo, s Vilom Rozborilom sa však zatiaľ nevzali.

Silvia a Pepe si pre konanie slávnosti vybrali päťhviezdičkový hotel v nádhernom kaštieli v dedinke Vrakúň. V rovnakom prostredí svoj šťastný deň pred pár rokmi prežívala aj speváčka Sisa Lelkes Sklovská (48). „Prepáčte, nemám čas, som na letisku,” povedala nám čerstvo vydatá tmavovláska v pondelok ráno. Evidentne sa s manželom hneď vybrali aj na svadobnú cestu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu