Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Štumpfová má nový objav: Zbalila superstaristu!

Pepe Majeský je novým objavom Kataríny Štumpfovej. Zobraziť galériu (8)
Pepe Majeský je novým objavom Kataríny Štumpfovej.

BRATISLAVA – Už nie je sama! Kataríne Štumpfovej (25) začiatkom tohto roka stroskotal šesťmesačný vzťah so Štefanom Čermákom. Tanečníci sa dali dokopy po skončení súťaže Let´s Dance 4, kde obaja účinkovali. Hoci od ich rozchodu ubehlo len pár mesiacov, blondínka už má za neho náhradu!

Spojila ich šou! Tanečnica Katarína Štumpfová má podľa našich informácií novú známosť. Do oka jej padol "superstarista" Pepe Majeský - režisér druhej série medzinárodnej speváckej šou.  Dvojica sa zblížila práve vďaka práci na Česko Slovenskej SuperStar. Blondínka sa totiž na projekte podieľala ako asistentka produkcie. Ich románik je v zákulisí šou horúcou témou. Bolo teda len otázkou času, kedy sa prevalí aj na verejnosti.

„Keďže sme spolupracovali, logicky sa poznáme a máme vzťah, ktorý je čisto pracovný. Ostatné sú len dohady,“ poznamenala na adresu toho Štumpfová. Na naše otázky síce reagovala vyhýbavo, avšak vzťah s Majeským nepoprela.

Tanečnica a režisér si vzájomné sympatie prejavujú tiež na sociálnej sieti Facebook. Katka si dokonca na svojej stránke zverejnila Pepeho fotografiu. Ako vidno na zábere, režisér si veľmi dobre rozumie nielen s tanečnicou, ale aj s jej štvornohým miláčikom. Ten totiž na snímke sladko spinká na režisérskom pulte.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu