Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Staronový párik slovenského šoubiznisu: Títo dvaja sú OPÄŤ SPOLU!

Dominika Richterová a Juraj Bača vraj opäť tvoria pár. Zobraziť galériu (6)
Dominika Richterová a Juraj Bača vraj opäť tvoria pár. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Hovorí sa, že stará láska nehrdzavie - a v tomto prípade to, zdá sa, platí stopercentne! Reč je o mladých hercoch Dominike Richterovej (25) a Jurajovi Bačovi (29). Dvojica, ktorá sa spoločne objavila aj v jojkárskom Paneláku, sa minulé leto po viac ako troch rokoch vzťahu rozišla. Aktuálne to však vyzerá tak, že hrdličky si spolu opäť hrkútajú.

Dominiku Richterovú ani Juraja Baču divákom televízie Joj nejako extra predstavovať nemusíme. Do povedomia verejnosti sa dostali pred dvomi rokmi, keď ako nová krv zahviezdili v obľúbenom Paneláku.


Tajomstvo hercov z Paneláku: Svoj vzťah zatĺkali, ale... Prevalilo sa to!


Títo dvaja však neboli len hereckými kolegami, ale aj životnými partnermi. Pár tvorili viac ako tri roky, no pracovná vyťaženosť stála za ich minuloročným rozchodom. Zdá sa však, že v tomto prípade platí známa fráza - stará láska nehrdzavie. Dostala sa k nám totiž informácia, že dvojica je opäť spolu.

Svedčiť o tom môže napokon aj fakt, že napriek rozchodu sú v neustálom kontakte - či už prostredníctvom sociálnych sietí, súkromne alebo pracovne. Zaľúbenci totiž spolu hrajú v muzikáli Iago. Bolo teda skutočne len otázkou času, kedy si k sebe opäť nájdu cestu. 

A blondínka sa tým, že je znova zamilovaná, ani netají. Na sviatok všetkých zamilovaných totiž zverejnila na sociálnej sieti Instagram fotku, na ktorej si vychutnáva romantickú večeru s neznámym mladíkom. A hoci mu nevidno tvár, všetko nasvedčuje tomu, že to je Juraj - v ten deň ráno bol totiž v Teleráne a na sebe mal oblečenú presne takú istú košeľu a sako ako záhadný muž na fotke.

Oslovili sme v tejto súvislosti teda samotnú Dominiku, nech nám prezradí, s kým si užívala zaľúbené chvíle.„Je to záhadný, krásny a úžasný muž. Viac vám neprezradím. Zatiaľ ho chcem len pre seba,“ prezradila nám herečka, ktorá nám na prianie, aby v jej živote bolo veľa lásky, odpísala:„Ďakujem. Naozaj jej dostávam momentálne veľa.“ Otázke, či tvorí pár s expartnerom Bačom, sa však strategicky vyhla. No podľa našich informácií to ich kolegovia v divadle berú ako hotovú vec. Tak načo tie tajnosti?! :)

 

#love

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Richterová (@dominikarichterova),

Viac o téme: Dominika RichterováJuraj Bača
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu