Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obavy novej hviezdy legendárnych Susedov: Dúfam, že nič nepokazím!

Dominika Richterová Zobraziť galériu (10)
Dominika Richterová

BRATISLAVA - Má strach! Po 10 rokoch sa opäť začal nakrúcať divácky najúspešnejší sitkom Susedia. Okrem známych hercov sa na scéne objaví aj nová tvár – mladá herečka Dominika Richterová (26), ktorú sme vyspovedali a zistili, že hoci má na konte už niekoľko komediálnych úloh, predsa len má zo svojej roly obavy.

Dominika Richterová o Susedoch

Sitkom Susedia bol fenoménom, ktorý televízia Markíza vysielala pred desiatimi rokmi a teraz sa opäť vracia na scénu. Diváci sa tak môžu tešiť na vtipné scénky Petra Marcina, ktorý stvárnil Františka Stromokocúra, a Andyho Krausa v úlohe Lászla Komárom. Samozrejme aj ich manželiek Zuzy, ktorú hrá Zuzana Tlučková, a Ildikó v podaní Viky Rákovej. Okrem nich sa v seriáli objaví aj nová posila, ktorú diváci už mohli vidieť napríklad v seriáli Panelák.

Ide o mladú herečku Dominiku Richterovú, ktorá si v Susedoch zahrá po prvýkrát. „Veľmi sa teším, že som dostala túto možnosť, dúfam, že tam moja postava zapadne a nič nepokazí,“ uviedla s úsmevom Richterová, ktorá bude hrať ich susedu a správkyňu domu Andrejku. „Vždy tak nechtiac niečo zamotám,“ hovorí s úsmevom o svojej postave Dominika, ktorá má obavy, aby v sitcome nič nepokazila. „Vždy si hovorím, že neviem, či mi tá komika ide,“ prezradila herečka. Viac sa dozviete z videa vyššie.

Viac o téme: SusediaDominika Richterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu