Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Toto dostalo divákov: Hůlkove intímnosti so sexi dvadsiatkou a šokujúce tehotenstvo!

Daniel Hůlka si užíval nežnosti s Evou Burešovou. Zobraziť galériu (5)
Daniel Hůlka si užíval nežnosti s Evou Burešovou. (Zdroj: showpix.cz / profimedia)

BRATISLAVA - Jeden šok za druhým! Tak vyzerala premiéra muzikálu Sibyla, kráľovná zo Sáby, ktorý včera exkluzívne zavítal do bratislavskej Incheby. O najväčšie prekvapenie sa postaral český spevák Daniel Hůlka (46), ktorý si na pódiu nadšene užíval nežnosti s o štvrťstoročie mladšou sexi kolegyňou.

Ide o Evu Burešovú (23), ktorú si fanúšikovia môžu pamätať zo súťaže Česko-Slovensko má  talent ešte z roku 2011. Dvojica si teraz v muzikáli zahrala zamilovaný pár, kráľa Šalamúna a Sibylu, pričom o intímnosti na pódiu nebola núdza. A hoci by sa mohlo zdať, že vekový rozdiel hlavných postáv divákov skôr rozladí, chémia medzu mladučkou Evou a Danom fungovala na 100%.

Dvojica si vďaka svojim výkonom dokonca vyslúžila niekoľko neutíchajúcich standing ovation, ktoré organizátorov prinútili premýšľať nad reprízou.Vyzerá to tak, že predstavenie by sa na Slovensku ešte mohlo zopakovať,“ povedal nám zdroj zo zákulisia muzikálu. O prekvapenie sa postarala aj Ilona Csáková, ktorá síce oficiálne bola jedným z hlavných ťahúňov predstavenia, no na pódiu si nakoniec príliš neškrtla.  

Českú legendu totiž úplne odstavila na vedľajšiu koľaj o polovicu mladšia Eva, ktorá okrem svojich fenomenálnych výkonov predviedla aj čosi iné. Speváčka už nedokázala skryť rastúce bruško, ktoré sa jej črtalo pod šatami. Áno, Evička je v piatom mesiaci tehotenstva,“ dozvedeli sme sa. Je teda otázne, či Burešovú v prípade slovenskej reprízy niekto nahradí alebo sa na dosky vráti napriek materskej dovolenke. 

Viac o téme: Ilona CsákováDaniel HůlkaEva Burešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu