Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Horúca FOTO známej Češky: Otrčila zadoček v rajcovnej bielizni!

Eva Burešová Zobraziť galériu (6)
Eva Burešová (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Tá je ale sexi! Poviete si zrejme aj vy, keď zbadáte jednu z najnovších fotiek českej herečky a speváčky Evy Burešovej (26). Kráska, ktorá sa do povedomia verejnosti dostala napríklad účinkovaním v šou Česko Slovensko má talent alebo Tvoje tvář má známy hlas, totiž na instagrame zverejnila poriadne dráždivý záber. Brunetka na ňom pózuje odhalená a svetu hrdo predvádza svoj výstavný zadok.

Písal sa rok 2011, keď sa Eva Burešová rozhodla skúsiť šťastie v šou Česko Slovensko má talent. Síce nevyhrala, ale jej kariéra sa celkom slušne rozbehla. Brunetka účinkovala vo viacerých seriáloch i muzikáloch. V roku 2018 skončila na treťom mieste v Eurovision Song CZ a svoj šarm a nadanie predvádzala aj v projekte Tvoje tvář má známy hlas. 

Eva by sa ale pokojne uchytila aj ako modelka. Dokazuje to napríklad fotka, ktorú v uplynulých dňoch zverejnila na instagrame. Pózuje na nej v provokatívnej spodnej bielizni a pochvalami ju zahrnuli nielen muži.

„Po dva a pol roku od pôrodu sa konečne zase cítim späť tam, kde mám byť. Telesne aj psychicky. Aj my, mamy, totiž môžeme byť sexi. Materstvom naša ženskosť a sexualita nekončí. Naopak začína!” pripísala k fotke talentovaná a krásna umelkyňa, ktorá má synčeka Nathaniela. 

Eva Burešová potešila fanúšikov takouto rajcovnou fotkou.
Zobraziť galériu (6)
Eva Burešová potešila fanúšikov takouto rajcovnou fotkou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Eva Burešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu