Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Módne (s)hity z 50 odtieňov: Vulgárna Mendrejová, Kmotríková s faldami a rafinovaná Hatalová!

Denisa Mendrejová, Natália Hatalová, Andrea Kmotríková Zobraziť galériu (10)
Denisa Mendrejová, Natália Hatalová, Andrea Kmotríková

BRATISLAVA - Niekomu to vyšlo, iným nie! Ako sa na premiéru 50 odtieňom temnoty vyobliekali známe tváre? Prvú desiatku sme vám predstavili nedávno, teraz ponúkame ďalších 9 osobností, na ktorých si tiež posvietila známa módna stylistka Andrea Ziegler. Vy svoj názor môžete vyjadriť v ankete pod článkom!

Barbora Bakošová, bývalá miss

Čierno-biela kombinácia je stávka na istotu. Veľmi pekné. Pánske prvky v ženskej móde budú vždy sexi. Topánky by som ale vymenila za čierne lodičky.  Bolo by to elegantnejšie a viac šik. Oceňujem výber oblečenia, ale nechápem, prečo dáma nezladila aj mejkap a účes. Toto mi príde ranné prebudenie, nie úprava na spoločenský večer. Nabudúce treba myslieť aj na toto. Výsledok môže byť dych vyrážajúci!

Módne (s)hity z 50
Zobraziť galériu (10)

Michaela Meňkyová,  1. vicemiss Slovensko 2016

Pekná dáma. Čierna na večer je dobrá voľba, strih šiat tiež. Si si istá, že tie nohy a kolená sú stavané na mini dĺžku? Ja by som bola za o kúsok dlhšie šaty. Bolo by to super. Stále tvrdím, nemusíme mať všetci všetko dokonalé, ale správna voľba slúži na skorigovanie nedostatkov. Prosím ťa a ten obojok okolo krku nabudúce nechaj doma. Tvoj krk tiež nie je najtenší a nepotrebuje pútať pozornosť takto. Navyše na kabelke sú zlaté detaily. Vlasy a mejkap pekne zladené.

Módne (s)hity z 50
Zobraziť galériu (10)

Denis Lacho s priateľkou, spevák

Och, opäť chlap, ktorý neovláda základné princípy v mužskom obliekaní. Keď čierny opasok, tak čierne topánky, prosím. A keď si celý v čiernom, buď komplet. A nie som si istá strihom riflí. Okolo lýtok si dosť „narvatý“. Dáma pôsobí veľmi elegantne, len tá podprsenka je ako päsť na oko. Možno lepšia voľba by bolo jemne čipkované body. Treba skúsiť. Neboj sa rúžu, zladenie s kabelkou by bolo super.

Módne (s)hity z 50
Zobraziť galériu (10)

Diana Hágerová, moderátorka

Super vlasy. Veľmi pekná kombinácia čiernej a zelenej. Tú košeľu by som ale nechala v šatni. Bez nej aj s ruksakom by to bola bomba.

Módne (s)hity z 50
Zobraziť galériu (10)

Daniela a Veronika Nízlové, spevácke duo Twiins

Jedna za rockerku so všetkým možným. Ešte aj metalický rúž. Druhá jemnejšia verzia. Krásna farba koženej bundy, ktorá čiernu zjemní. Parádne „boty“ obe. Výborne spolu ladia, ale aj každá zvlášť.

Módne (s)hity z 50
Zobraziť galériu (10)

Adriana Pospíšilová, Miss Slovensko 2003

Jednoduché, ale pekné. Nabudúce daj ale pozor, aby čierna čiernou bola. Zdá sa mi, že nohavice  sú trochu iný odtieň. A neboj sa výraznejšieho mejkapu – aspoň pery, môžeš si to dovoliť, je to predsa spoločenská príležitosť.

Módne (s)hity z 50
Zobraziť galériu (10)

Denisa Mendrejová, Miss Universe SR 2009

Pekné zaujímavé šaty. Mini dĺžku si táto dvojnásobná mamička rozhodne môže dovoliť. Nechala by som kabelku farebne dominantnú a siahla by som radšej po jednoduchých čiernych lodičkách. Toto je príliš výrazné, až na hranici vulgárnosti. Ty veľa nepotrebuješ.

Módne (s)hity z 50
Zobraziť galériu (10)

Adriana Kmotríková, moderátorka

Bola by som veľmi opatrná s výberom obtiahnutého oblečenia. Tie vyčnievajúce faldy na bruchu nevyzerajú práve vkusne. Legíny by som nechala do fitka. Nabudúce by som siahla po niečom voľnejšom. Oblečenie má pomáhať. A ten sveter by som nechala na vešiaku. Kabelka parádna a tiež vlasy a mejkap. 

Módne (s)hity z 50
Zobraziť galériu (10)

Natália Hatalová, speváčka

Podprsenka je tu úplne zbytočná. Bez nej by to bolo dokonalé. Kazí dojem a netreba ju. Tá čipka je tak rafinovane namieste, že zakryje to, čo má aj bez „podprdy“. Vymenila by som kabelku za menšiu, napríklad jednoduchú „listovku“. Inak je to super.

Módne (s)hity z 50
Zobraziť galériu (10)

Viac o téme: Natália HatalováDenisa MendrejováAndrea Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu