Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Módne (s)hity z Česko-Slovenského plesu 2: Tehotná Mečiarová, kráľovná večera Gregorová a femme fatale Hablovičová!

Martina Mečiarová, Hana Gregorová a Lucia Hablovičová Zobraziť galériu (9)
Martina Mečiarová, Hana Gregorová a Lucia Hablovičová

PRAHA – Počas uplynulého víkendu sa u našich západných susedov konal honosný Česko-Slovenský ples, ktorý si nenechali ujsť viaceré české i slovenské osobnosti. Ako sa na túto prestížnu akciu vyobliekali známe tváre? Prvú časť sme vám predstavili nedávno, teraz ponúkame ďalších 12 osobností, na ktorých si tiež posvietila známa módna stylistka Andrea Ziegler.

Hana Gregorová s partnerom Ondřejom Koptíkom, herečka

Toto je dáma. Takto vyzerá dáma. Neprečačkané, dosť výrazné ale nie prehnané. Skvelý strih, parádna farba. Tu niet čo dodať, asi len toľko, že klobúk dole.  Kráľovná tohto večera.

U partnera oceňujem dômyselne zladená vreckovka s oblekom. Tón v tóne.  Všetko by bolo dokonalé, keby si zvolil správnu veľkosť nohavíc. Pôsobia o číslo väčšie.

Módne (s)hity z Česko-Slovenského
Zobraziť galériu (9)

 

Martin Dejdar s manželkou Danielou Martin, český herec a moderátor

Dámu musím pochváliť. Jednoduché, elegantné vkusné, ladené s postavou. Decentný výber doplnkov a oceňujem malý detail, ladenie laku na nechty s kabelkou. Tomuto sa hovorí neprvoplánový styling.

Partner je taktiež dokonale najstajlovaný. Možno lepšia voľba by bola hladká košeľa. Viac by to ladilo s partnerkou a motýlikom, ktorý je už sám o sebe výrazný.

Módne (s)hity z Česko-Slovenského
Zobraziť galériu (9)

Celeste Buckingham, speváčka

Folklór v móde sa mi páči. Milé, nežné, romantické. Krásny strih šiat, plecia a dekolt pekne vyniknú. Komplexne nemám čo vytknúť. Fascinátor dodáva celkovému stylingu veľmi slovenský štýl. A je to aj jediný, zároveň dominantný doplnok ak nerátam mejkap a účes a Celeste samotnú. Myslím si, že na Česko-Slovenský ples je to vhodná a zaujímavá voľba. Celeste sekne ti to.

Módne (s)hity z Česko-Slovenského
Zobraziť galériu (9)

Andrea Verešová s manželom Danielom Volopichom, modelka

Andrea je krásna žena. Čím je staršia, je krajšia. Nádherná červená, ktorá jej pristane. Skvelá voľba na ples. Chválim, že lak na nechty zvolila v neutrálnej farbe. Už by bolo príliš veľa tej červenej. Dokonale ladenie mejkapu, účesu a tiež striedmych doplnkov. Andrea bude vždy ozdobou v spoločnosti.

Partner je oblečený podľa dress codu na ples. Akurát mám pocit, že sako je trošku väčšie a dĺžka nohavíc by mohla byť o kúsok kratšia. Inak super.

Módne (s)hity z Česko-Slovenského
Zobraziť galériu (9)

Martina Mečiarová s partnerom Marekom, bývalá moderátorka

Martina je pekná výrazná dáma, ktorá nepotrebuje veľa. V prvom rade by som zhodila náušnice. V druhom rade by som veľmi zvažovala toto čipkovanie. Načo? Celosvetové trendy sú o jednoduchosti. Toto je až príliš preexponované. Nádherná farba, ktorá je jedinečná a skvele jej pristane. Keby boli celé v tejto farbe bola by to bomba. Vtedy by aj kabelka lepšie vynikla. A pozor na strih. Ak nie je brucho dokonale ploché, spraví to bublinu. Vyzeráš ako tehotná. Si? Ešte raz prízvukujem, satén môže urobiť viac zla ako osohu. Dávaj pozor aj na výber materiálu. Ty veľa nepotrebuješ.

Partner je oblečený podľa dress codu. Nemám žiaden komentár. Možno predsa... Bolo by to celé dokonalejšie bez viditeľných gombíkov. Pre motýlik lepšia voľba.

Módne (s)hity z Česko-Slovenského
Zobraziť galériu (9)

Lucia Hablovičová, bývalá riaditeľka Miss Slovensko

Lucka je dáma, ktorá to vie. Jej pristane hádam všetko. Môže si to dovoliť. Krásne, dokonalé, čisté, elegantné. Šik. Pre mňa femme fatale večera. Uhladené, zladené cez doplnky až po mejkap a účes. Všetko podporuje vyniknutie osobnosti. Nič zbytočné a naviac.

Módne (s)hity z Česko-Slovenského
Zobraziť galériu (9)

Ilona Csáková, česká speváčka

Skvelý styling, ale skôr na inú spoločenskú príležitosť. Ide o ples a tu platia jasné pravidlá. Dáma by mala mať dlhú róbu až po zem. Nie nohavice. Farebne je to pekné, ale nie na ples. Ilona, sú spoločenské udalosti, kedy sú veci dané, ani nie dress codom, ale protokolom. Je vhodné ho rešpektovať, aj keď vystupuješ ako účinkujúca. Pre mňa Česko-Slovenský ples je druhý najdôležitejši ples po Plese v Opere. Videla si tam niekedy účinkujúcu dámu spievať v nohaviciach?

Módne (s)hity z Česko-Slovenského
Zobraziť galériu (9)

Helena Vondráčková, česká speváčka

Ikona. Dáma. Úžasná osobnosť. Pastelky jej pristanú. Vie, že čím je žena staršia, nepotrebuje veľa. Práve naopak, veľmi málo, ale precízne. Parádny strih, skvelá róba. Výborná voľba doplnkov, mejkapu a účesu. Zakryté, čo má byť zakryté a zdôraznené, čo si pozornosť zaslúži. Helena by mala byť inšpiráciou pre mnohé ženy ako grandiózne prezentovať ženskú vyzretosť. Večer s ňou bude len úžasný!

Módne (s)hity z Česko-Slovenského
Zobraziť galériu (9)
 

Viac o téme: Martina MečiarováLucia HablovičováHana Gregorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu