Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mendrejovej luxus: Na túto kabelku by ste makali viac ako rok!

Denisa Mendrejová sa pýši bohapustým luxusom. Zobraziť galériu (4)
Denisa Mendrejová sa pýši bohapustým luxusom. (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - Suma, o ktorej sa mnohým Slovákom môže iba snívať! Bývalá misska Denisa Mendrejová (30) je povestná svojím super značkovým šatníkom. V týchto dňoch však modelka siahla opäť o level vyššie a v spoločnosti sa ukázala s naozajstným skvostom. Je totiž majiteľkou neobyčajného kúsku, ktorý si môžu dovoliť len naozajstné elity - módny „drahokam“ je nielen hriešne drahý, ale je naň dokonca vystavená aj čakacia listina!

To je sumička! Miss Universe 2009 Denisa Mendrejová je známa tým, že na prominentných udalostiach sa objavuje náležite ozdobená skutočnými pokladmi. Svojím super luxusom však nedávno mnohým prítomným doslova vyrazila dych.


Milionársky život krásnej Slovenky: Užíva si luxus, pýši sa sexi telom!


Do spoločnosti si to totiž namierila s unikátnou kabelkou Birkin od renomovanej značky Hermés, ktorej cena sa pohybuje až okolo 8500 Eur! Priemerný Slovák by pri plate 600 eur na tento hriešne drahý kúsok musel robiť 14 mesiacov, čiže viac ako rok.

Ide v podstate o ikonu módneho sveta, ktorú si mnohí z nás môžu vychutnávať len na stránkach prestížnych magazínov. Exkluzívny kúsok je navyše dobre známy tým, že je naň vypísaný poradovník, ktorý robí tento skvost ešte príťažlivejším.

Denisa Mendrejová ukázala prepychovú kabelku v hodnote okolo 8500 Eur.
Zobraziť galériu (4)
Denisa Mendrejová ukázala prepychovú kabelku v hodnote okolo 8500 Eur.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Denisa Mendrejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu