Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Odhalené prsia a sexepíl na rozdávanie: Z tejto známej Slovenky je hotová Kardashianka!

Anita Soul Zobraziť galériu (9)
Anita Soul

BRATISLAVA - Takáto dračica z nej ešte nebola! Speváčka Anita Bertóková, známa ako Anita Soul (31), je bezpochyby krásna žena. Svoj sexepíl naplno predviedla aj nedávno, keď sa odhodlala nafotiť rajcovné fotografie. Umelkyňa zahodila podprsenku a poodhalila nahé prsia. Pozrite!

Akoby jej z oka vypadla! Speváčka Anita Soul sa nedávno stala na chvíľu modelkou. Nechala sa totiž nahovoriť na fotenie v štýle v zvodnej dračice. Hoci brunetka nikdy nepatrila k ženám, ktoré by zhadzovali bielizeň a na počkanie by ukazovali sexi krivky, tentoraz urobila výnimku. Zapózovala si bez podprsenky a ukázala obliny svojho plného dekoltu. Pri tomto zábere sa mužom bezpochyby zrýchli tep, rozbúši srdce, či podlomia kolená. Sexi zábery fotil známy fotograf Mário Gotti pre časopis Exclusive a je sa veru na čo pozerať.

No ak by ste čakali, že speváčka ukázala aj to, čo má dáma mať vždy skryté, čakali by ste márne... Žiadna nahota sa nekonala. Anita má totiž na sebe dlhý kabát, ktorým intímne nahé partie prekryla, napriek tomu fotka pôsobí poriadne zvodne a dráždivo. Keďže išlo o pomerne zvodné zábery, zaujímalo nás, či sa speváčka pri fotení nehanbila. „Fotilo sa mi super. Ja som trocha hanblivá, ale tým, že som nič neukázala zo svojho tela, tak mi to nerobilo problém,“ priznala Anita, ktorá sa na zábere z titulky podobá na známu hviezdu reality šou a módnu ikonu Kim Kardashian.

Zaujímalo nás, či túto podobnosť postrehlo aj jej okolie. „Áno, povedali mi to viacerí, že sa na ňu podobám na tej titulke. Snažili sme sa odlíšiť tú hlavnú fotku od tých ostatných. Chceli sme to takto na divoko, prispôsobili sme vlasy aj look. Kardashianky poznám a Kim je krásna žena, veľmi ženská, sexi a príťažlivá. Je to pre mňa kompliment, keď sa niekomu na ňu podobám,“ odvetila speváčka, ktorá priznala, že na rozdiel od Kim by sa na žiadne akty nahovoriť nedala. „To zatiaľ nemám v pláne. Asi len tak pre svoje súkromné účely, ale do médií nie,“ uzavrela Soul.

Anita Soul nafotila sexi titulku pre časopis Exclusive, kde sa podobá na Kim Kardashian.
Zobraziť galériu (9)
Anita Soul nafotila sexi titulku pre časopis Exclusive, kde sa podobá na Kim Kardashian.

Sexi Anita Soul sa stala na chvíľu modelkou.
Zobraziť galériu (9)
Sexi Anita Soul sa stala na chvíľu modelkou.

Viac o téme: Anita Soul
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu