Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Podráždený odkaz »preplastikovanej« Anity Soul: Ste trápni!

Anita Soul Zobraziť galériu (6)
Anita Soul (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Keď sa pred časom objavili nové fotky Anity Soul (31), speváčka okamžite rozpútala poriadne búrlivú diskusiu. Jej fanúšikom sa totiž zdalo, že brunetka má neobvykle plné pery, a tak sa ihneď začali objavovať výsmešné komentáre a špekulácie, že podstúpila hneď niekoľko plastických operácií. Kráska má pre všetkých hejterov jasný odkaz - je to trápne!

My sme Anitu stretli na krste jej nového videoklipu k piesni Only God can judge me, kde sme sa jej spýtali, ako to s tými plastikami teda naozaj je. ,,No to je veľmi zaujímavé, lebo ja ešte žiadnu plastickú operáciu nemám. Nemám botox, nemám napichané pery, nemám nič urobené,“ konštatovala nechápavo kráska, ktorá má po trápnych vtipoch a komentároch ľudí pre všetkých jasný odkaz.

,,Je to dosť trápne!  Keď povedia, že som bola s nemenovanou dámou na prechádzke, keď ju dopichali včely do pier. Mám svoje pery, svoj nos, svoju tvár, svoje prsia,“ vyhlásila Anita, ktorá ku kráse rozhodne ani žiadne plastické zákroky nepotrebuje a jediné, čím si okrem líčenia dopomáha, sú umelé riasy či farebné kontaktné šošovky. 

Krst Anity Soul

Viac o téme: Anita Soul
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu