Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Speváčka Anita Soul v depresiách: Lieči ich alkoholom!

Anita Soul otvorene prehovorila o svojich depresiách. Zobraziť galériu (5)
Anita Soul otvorene prehovorila o svojich depresiách. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Úzkosť, pochmúrna nálada a nechuť do života! To všetko prežíva počas sezónnej jesennej depresie aj sympatická speváčka Anita Soul (30). So smútkom v duši dokáže ale talentovaná tmavovláska raz dva zatočiť. Nepríjemné melancholické stavy totiž lieči alkoholom.

Depresia je psychické ochorenie, ktoré je v súčasnej dobe stále viac rozšíreným javom. Neutešený stav mysle si nevyberá nikoho a čoraz častejšie jej podliehajú aj také osobnosti, pri ktorých sa zdá, že majú úplne všetko.

Príkladom môže byť aj úspešná slovenská speváčka Anita Soul, ktorá stav úzkosti a pochmúrnej nálady pocítila na vlastnej koži. „Vždy na jeseň mám tie najväčšie depresie, ale s tým sa snažím nejako žiť,“ povedala pre jojkársky TopStar exotická Slovenka.

Ako sa však zdá, Anita zatiaľ lekárov nevyhľadáva a vyrovnáva sa s tým po svojom. „Ja mám rada alkohol. Tým som však nechcela povedať, že som nejaká alkoholička, to určite nie. Ale rada si dám za pohárik dobrého koňaku napríklad,“ priznala s úsmevom na perách brunetka.

Hoci niekedy prejde tento bezútešný stav sám od seba alebo k tomu výrazne dopomôže aj spomínaný „zlepšovák“, nie vždy je to také jednoduché. „Keď mi je fakt, že úplne zle, keď je nejaká veľmi zlá situácia, tak radšej si dám tabletku a je mi lepšie,“ bez okolkov dodala na záver speváčka.

 

Viac o téme: Anita Soul
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu