Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi Slovenka ako z 50 odtieňov sivej: Pozor, napadnú vám hriešne myšlienky!

Barbora Bakošová Zobraziť galériu (5)
Barbora Bakošová (Zdroj: Instagram B.B.)

BRATISLAVA - Sexi divoška! Bývalá misska Barbora Bakošová (20) veľmi dobre vie, že pri práci modelky treba dať občas zábrany bokom. Najmä pri predvádzaní spodnej bielizne... Najnovšie sa brunetka ukázala v kúsku, pri pohľade na ktorý sa bez pochýb všetkým pánom okamžite vynorili tie najhriešnejšie myšlienky - mladučká Slovenka v ňom totiž vyzerala ako z 50 odtieňov sivej!

Barbora Bakošová sa pred dvomi rokmi dostala do povedomia verejnosti, keď sa jej podarilo prebojovať do dvanástky najkrajších dievčat súťaže Miss Slovensko. Odtiaľ si napokon odniesla aj titul 1. vicemiss. Už vtedy na nej mohli páni oči nechať.

No tým, čo predviedla najnovšie, sa mnohým bez pochýb postarala o poriadne kučeravé myšlienky. Zverejnila totiž fotku, na ktorej vyzerá doslova ako z 50 odtieňov sivej. Len v čiernej spodnej bielizni, obmotaná sexi ramienkami, ktoré vytvárajú dojem podväzkov. Navyše v kombinácii s jej dokonalými krivkami - no skrátka, stelesnený sen mnohých mužov. 

Zaujímalo nás, pri akej príležitosti záber vznikol. „Bolo to fotenie pre moju kamarátku, ktorá priniesla novú značku na Slovensko a vlastne ide o tieto strapce, ktoré sa predávajú najmä ako ramienka na podprsenku, ale majú teda v kolekcii aj, ako ste mohli vidieť na fotografii, podväzky. Fotila som to s mojím dlhoročným kamarátom a je to pre novú kolekciu,“ prezradila nám Bakošová.

Tej vraj fotenie odvážnych záberov len v spodnej bielizni problém nerobí. „Ja tým, že sa už dlhšie pohybujem v modelingu, tak to beriem ako súčasť oblečenia, ktoré patrí ku každej žene a beriem to z pracovného hladiska aj z osobného, že je to v podstate to isté ako plavky, len je to z iného materiálu,“ uviedla na záver modelka. 

 

@promees_at #staytuned #barborabakos #teambakosova

Fotka uverejnená používateľom Barbora Bakoš (@barborabakos),

​ 

Viac o téme: Barbora Bakošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu