Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nezbedná sukňa modrookej krásky: Barbora, kam ti to lezie?

Barbora Bakošová Zobraziť galériu (5)
Barbora Bakošová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Z tohto sa pánom tajil dych! Zvodná modelka Barbora Bakošová (20) má stále čo ukázať a dokázala to aj v týchto dňoch, keď sa v centre Bratislavy mihla v poriadne rafinovanom kúsku. Zvedavému mužskému oku totiž aj tentoraz naservírovala priam exkluzívny pohľad. No a jej sexi nádielkou sa môžete pokochať aj vy!

Modelka Barbora Bakošová, ktorá sa zviditeľnila ako 1. vicemiss Slovensko 2015, rozhodne vie, ako získať pohľady prítomných. Veď všade kde sa sexi tmavovláska objaví, púta pozornosť. A to nielen svojím sexi zjavom, ale aj rafinovanými outfitmi.


Hriešne zvodná Slovenka v uliciach Bratislavy: Fúha, takto dráždila na verejnosti!


Potvrdila to aj nedávno, keď sme ju pristihli pri istom nákupnom centre na nábreží Dunaja. Atraktívna brunetka sa totiž opäť predviedla nastajlovaná v priam hypnotizujúcom outfite. A že sa aj v tomto prípade bolo na čo pozerať, tak to snáď ani netreba nejako zvlášť zdôrazňovať.

Priam neprehliadnuteľná však bola Barborina asymetrická sukňa, ktorá nezbedne odkrývala jej pekne tvarované dlhé nohy. Intímne partie zvodnej Slovenky navyše prekrýval len úzky kúsok látky, a tak niet pochýb, že aj tentoraz neostala bez povšimnutia. Zmyselným kúskom zaiste potešila oko nejedného zvedavca...

Barbora Bakošová takto dráždila mužské osadenstvo v centre Bratislavy.
Zobraziť galériu (5)
Barbora Bakošová takto dráždila mužské osadenstvo v centre Bratislavy.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Barbora Bakošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu