Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vážne zdravotné problémy známej markizáčky: Jej mama sa z toho zrútila!

Lucia Mokráňová Zobraziť galériu (8)
Lucia Mokráňová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Toto nečakala! V týchto dňoch by sa mala radovať a oslavovať svoje okrúhle narodeniny bývalá markizácka farmárka Lucia Mokráňová (25). Namiesto toho však prežíva náročné chvíle. Topkám prezradila, že má vážne zdravotné problémy, čo jej mama neuniesla a zrútila sa z toho. Zaujímalo nás, čo sa jej stalo a aké vyšetrenia či liečba ju najbližšie čakajú.

Sympatická bývalá markizácka farmárka Lucia Mokráňová si v posledných rokoch toho prežila viac ako dosť. A zdá sa, že tieto negatívne vplyvy a stres sa na nej poriadne odrazili. Ako sama pre topky priznala, má vážne zdravotné problémy. Nedávno totižto skolabovala. Zisťovali sme preto, čo jej je.

„Ja som si hovorila, že 25-tka najlepšie roky a práve ako som ich oslávila, tak som dostala vážne zdravotné problémy, tak si človek hovorí, že to asi po 25-tke ide nejako dolu, že tá žena asi starne a na mne sa to prejavilo,“ povedala Mokráňová a pokračovala vo vysvetľovaní.

 „Nedávno mi diagnostikovali epilepsiu, takže ma teraz čakajú vyšetrenia. Hneď zajtra ma čaká CT mozgu, neskôr vyšetrenie srdca a potom sa určí nejaká diagnóza. Zatiaľ to nevyzerá moc dobre, to by pre mňa znamenalo aj koniec toho, čomu sa venujem, hlavne cvičeniu, tak som z toho celá rozhodená,“ priznala bývalá farmárka, ktorá má z tejto choroby veľké obavy.

 „Mám z toho trošku strach, lebo mne sa to stalo nečakane a keď som sa dozvedela túto správu, tak som z toho bola dosť znechutená, taká naštvaná, lebo ja mám taký zdravý životný štýl, nepijem, nefajčím a snažím sa žiť zdravo a práve mne sa to stane, tak sa s tým nedokážem zatiaľ stotožniť,“ priznala Lucia, ktorá si nedopriala ani poriadnu zábavu, lebo na druhý deň ju čakali dôležité testy.

 „Ja mám v podstate iba mamu a keď som jej to povedala, tak tá sa z toho zrútila a povedala mi, že to môže byť nejaké trápenie, stres, alebo to najhoršie, tá choroba. My sme ale v rodine nemali žiadne choroby, tak ja dúfam, že to nebude nič hrozné,“ priznala utrápená Mokráňová. Z videa sa dozviete, čo jej povedala lekárka i to, ako dopadol jej spor s farmárom Tomášom, či čo dostala od priateľa k narodeninám.

Viac o téme: Lucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu