Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zdravotné problémy sexice z Markízy: Toto ju dohnalo do nemocnice!

Lucia Mokráňová Zobraziť galériu (5)
Lucia Mokráňová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Hrozba operácie! Bývalá markizácka farmárka Lucia Mokráňová (25) sa ani po skončení statkárskej šou nevytráca zo sveta šoubiznisu. Práve naopak, stále o sebe dáva vedieť na akciách či prostredníctvom sociálnej siete. Najnovšie však prežíva náročné chvíle. Blondínka má opäť zdravotné problémy, ktoré ju dohnali až do nemocnice.

Sympatická markizácka farmárka Lucia Mokráňová si toho za posledné obdobie prežila viac ako dosť. Ako sama pre topky priznala, má zdravotné problémy. Zdravie ju trápilo aj začiatkom roka, kedy nám priznala, že skolabovala a následne jej zistili nepríjemnú chorobu.

„Nedávno mi diagnostikovali epilepsiu, takže ma teraz čakajú vyšetrenia. Hneď zajtra ma čaká CT mozgu, neskôr vyšetrenie srdca a potom sa určí nejaká diagnóza. Zatiaľ to nevyzerá moc dobre, to by pre mňa znamenalo aj koniec toho, čomu sa venujem, hlavne cvičeniu, tak som z toho celá rozhodená,“ priznala nám vtedy bývalá farmárka, ktorá opäť prežíva náročné obdobie.

V týchto dňoch sa totiž ocitla v nemocnici. Svojím fanúšikom i klientom prostredníctvom sociálnej siete oznámila, že kvôli zdraviu ruší všetky svoje aktivity. „Momentálne ruším všetko. Oči pre plač,“ napísala blondínka k fotke, na ktorej je v nemocnici a má v ruke pichnutú infúziu.

Zaujímalo nás, čo sa jej stalo a aké vyšetrenia či liečba ju najbližšie čakajú. „Akútne ma hospitalizovali s podozrením na zápal slepého čreva. Čakám výsledky alebo na operáciu,“ napísala nám smutná Mokráňová, ktorá sa v najbližších hodinách mala dozvedieť, ako je na tom po zdravotnej stránke a či bude musieť ísť urgentne pod nôž. Našťastie sa tie najhoršie prognózy nepotvrdili.

Viac o téme: Lucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu