Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Urazená Studenková to vytmavila drzému Sajfovi: S tebou je ťažké vydržať!

Zdena Studenková povedala Matejovi Sajfovi Cifrovi na rovinu, čo si o ňom myslí. Zobraziť galériu (4)
Zdena Studenková povedala Matejovi Sajfovi Cifrovi na rovinu, čo si o ňom myslí. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Každý má zrejme ešte v čerstvej pamäti kauzu, ktorú pred viac ako tromi rokmi vyvolal Matej Sajfa Cifra (37) svojou poznámkou na adresu herečky Zdeny Studenkovej (62). Hoci dlhé roky bola dvojica na nože, pred rokom moderátor spor s umelkyňou urovnal. A dnes spolu opäť bez problémov vychádzajú. Svedčí o tom aj video, ktoré známy rádiový spíker natočil. Pozrite, blondínka mu to pred kamerou poriadne vytmavila - povedala mu na rovinu, čo si o ňom myslí.

Pred tromi rokmi azda každý zachytil kauzu, ktorú svojimi neuváženými slovami vyvolal moderátor Matej Sajfa Cifra. V relácii Nikto nie je dokonalý, totiž pred celým národom zhodil herečku Zdenu Studenkovú.


Studenkovej praskli nervy: sajfa, čo si to dovoľuješ?


Zahlásil: „Na jednej spoločenskej akcii sedela za mnou a celý čas frflala. Tak som sa otočil, brnkol som jej po brade a hovorím: ‚Zdeni, upokoj sa. Zoberiem ťa tu hore do hotela a budeš pískať ako čajník.“ Jeho slová vtedy blondínku naštvali natoľko, že celú vec riešila cez právnikov.

Minulý rok však rádiový spíker celú kauzu urovnal. A zdá sa, že dvojica spolu opäť bez problémov vychádza. Svedčí o tom aj video, ktoré moderátor včera zavesil na youtube. Známy Slovák si totiž zaznamenával priebeh natáčania silvestrovského špeciálu jojkárskej relácie Inkognito. No a stretol sa tam aj so známou blondínkou. 

Tá mu opätovala úsmevy, dokonca ho aj pobozkala... No keď sa Sajfa opýtal, čo by Zdenka odkázala jeho divákom, povedala na rovinu, čo si o ňom myslí. „No, aby s tebou vydržali. S tebou je ťažké vydržať, ale ja si myslím, že ako stárneš, tak sa s tebou čím ďalej, tým viac dá vydržať. A o pár rôčkov budeš na pobozkanie,“ povedala Studenková, ktorá dodala, že je múdry chlapec. No, nepriateľské obdobie je, zdá sa, nadobro zažehnané! 

Viac o téme: Matej Sajfa CifraZdena Studenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu