Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ostrihoňová sa bozkávala s iným mužom... Zaskočený Sajfa: Zabijem ťa!

Veronika Ostrihoňová a Robo Jakab sa pobozkali priamo pred očami Mateja Sajfu Cifru. Zobraziť galériu (5)
Veronika Ostrihoňová a Robo Jakab sa pobozkali priamo pred očami Mateja Sajfu Cifru. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - To čo bolo?! Matej Sajfa Cifra (37) a Veronika Ostrihoňová (29) prežívajú vo svojom vzťahu azda najzamilovanejšie obdobie. Veď pred piatimi mesiacmi si v susedných Čechách po dlhých šiestich rokoch povedali svoje áno. O to prekvapivejšie sú zábery, ktoré sa na verejnosť dostali koncom minulého týždňa. Blondínka sa totiž na nich bozkáva s iným mužom... Zaskočený Sajfa sa zmohol len na jediné: Zabijem ťa!

O tom, že Matej Sajfa Cifra a jeho manželka Veronika Ostrihoňová sú za každú srandu, sme sa mali možnosť presvedčiť už mnohokrát. Známy moderátor totiž na svoj kanál na youtube pravidelne vešia videá z ich súkromného života. No tentoraz zostali poriadne zaskočení aj oni dvaja. 

Blondínka totiž požiadala známeho herca Roba Jakaba, aby jej ukázal, ako sa bozkáva s kolegyňami v divadle. Blondínka si totiž myslela, že sa to na doskách, ktoré znamenajú svet, všetko robí len akože... Poriadne sa však mýlila. „Veď sme sa pobozkali,“ zahlásila prekvapená Veronika po tom, čo jej umelec predviedol divadelnú pusu.

Zaskočený Sajfa po tom, čo videl svoju manželku, ako sa bozkáva s iným chlapom, sa zmohol len na smiech a... „Zabijem ťa!“ povedal Jakabovi a svojej manželky sa ešte opýtal: „Mám mu vraziť?!“ No, tak toto zrejme ani jeden z nich nečakal, že len 5 mesiacov po svadbe bude Sajfa vidieť svoju manželku natisnutú na perách iného chlapa.

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVeronika Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu