Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Podvádzaná manželka Malachovského sa z nevery vyspovedala v novej skladbe: Pieseň, ktorá chytí za srdce... Tu sú slová!

Manželka Sväťa Malachovského Ľubica sa z manželovej nevery vyspovedala v novej skladbe. Zobraziť galériu (5)
Manželka Sväťa Malachovského Ľubica sa z manželovej nevery vyspovedala v novej skladbe.

BRATISLAVA - Svoje trápenie dostala zo seba von! Ženatý herec z markizáckeho Kredenca či jojkárskeho Paneláku Sväťo Malachovský (44) v júli tohto roka spôsobil mnohým ľuďom šok. Prevalila sa totižto jeho nevera. Manželku Ľubicu Čekovskú (41), s ktorou má päťročného syna Thea, podvádzal s mladšou kolegyňou Petrou Molnárovou (29). Vo svojej výpovedi, ktorú naspieval Robo Opatovský, vyznala svoje pocity z nevery a rozpadu 6 ročného manželstva... Text piesne vás chytí za srdce!

Herec Sväťo Malachovský je divákom známy nielen z jojkárskeho Paneláku, ale aj z markizáckeho Kredenca, kde stvárňuje komické postavy. V lete tohto roka mu však do smiechu zrejme dvakrát nebolo. S manželkou Ľubicou Čekovskou, sestrou hudobníka Mariána Čekovského, ktorá je tiež v umeleckých kruhoch dobre známa, prežívali ťažké chvíle.

Na verejnosť sa totižto dostala informácia, že herec svoju zákonitú manželku, s ktorou má päťročného syna, podvádza s mladšou kolegyňou Petrou Molnárovou. Pre Ľubicu to zjavne nebolo vôbec jednoduché. A ako sme sa nedávno na krste nového CD Roba Opatovského s názvom  Vianočné duetá dozvedeli, ťažké chvíle, ktoré prežívala ohľadne krachu manželstva, sa rozhodla dať zo seba von. A je z toho skladba, ktorú naspieval práve Opatovský.

„S Ľubicou Čekovskou sme vytvorili ešte jednu skladbu a ja som veľmi zvedavý, ako toto naše spojenie Čekovská-Opatovský ľudia príjmu, lebo je to niečo veľkolepé,“ prezradil Opatovský a pokračoval: „Vytvoril sa jeden nádherný text, ktorý napísal Vlado Krausz, s pracovným názvom Človek si musí všetkým prejsť. Je to výpoveď Ľubice Čekovskej, ktorú spievam ja. Veľmi ťažko sa mi to spievalo, lebo je to silný pravdivý text a neviem, ako to ľudia príjmu. Ale je to naozaj krásna skladba, ktorá znie možno až filmovo.“

Zaujímalo nás, či ten text súvisí s tým, čím si v posledných mesiacoch Ľubica musela prejsť. „Už len tá veta, Človek si musí všetkým prejsť, hovorí za všetko,“ odvetil Opatovský. Viac sa dozviete z videa.

Text piesne s oficiálnym názvom Osud (Človek si musí všetkým prejsť) vás chytí za srdce:
Zobraziť galériu (5)
Text piesne s oficiálnym názvom Osud (Človek si musí všetkým prejsť) vás chytí za srdce:

Robo Opatovsky o skladbe

 

Viac o téme: Sväťo MalachovskýĽubica Čekovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu